Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Trk na sniženja u Baby Center uz dodatnih 20% popusta na već sniženu robu!

Tako je to u životu. Preko noći, djeca izrastu.

I baš kada ste se konačno opustili od svega i odmorni se vraćate svakodnevici, shvatite da su šlapice premale ili da je baka previše trčala za djecom i nutkala ih hranom i sva ona robica, koja je trebala poslužiti i na jesen, postala je premala ili pretijesna. Tako je to u životu. Preko noći, djeca izrastu.

Svaki roditelj ponaosob zna koliki iznos svoga budžeta potroši kako bi djetetu priuštio najnužnije potrepštine. Odjeća, a posebice obuća, treba biti posebno kvalitetna jer utječe na njihov daljnji rast i razvoj. Ako tome pridodamo kozmetiku i igračke, visina mjesečnih izdataka se znatno povećava. Upravo zbog toga, roditelji pribjegavaju kupnji na sniženjima jer će tako za istu kvalitetu proizvoda proći jeftinije, ali ipak razveseliti svoje mališane.

Odjeća

Donje rublje, čarape, hlačice, majice… Svaki roditelj je svjestan da je u dječjem slučaju, odjeća »potrošna roba« i da ne postoji baš must have komad koji se neće prerasti! Trenutno je u Baby centeru aktualan sezonski popust već sniženih artikala, dodatnih -20% popusta, od 18. do 24. kolovoza. I to ne samo na ljetne komade, već i na proizvode koji će nam svakako trebati na jesen. Tako možete pronaći TRENIRKE I TRAPERICE ZA SLOBODNU IGRU, PRSLUKE ZA HLADNA JESENSKA JUTRA te MAJICE I JAKNICE ZA MALE ŠMINKERE I PRVE DANE U VRTIĆU.

Obuća

Dobre cipele, bilo za stariju ili mlađu djecu, uvijek su dobra investicija i važno je obratiti pažnju ima li dječja obuća anatomski uložak, pojačani petni dio, stabilizator gležnja te anatomski vrh i dovoljnu širinu kod prstiju.

Nakon veselog skakutanja po kišnim lokvicama, važno je imati i rezervni par tenisica. Ne propustite dodatnih 20% popusta na već snižene artikle koji vrijedi od 18. do 24. kolovoza u Baby Center trgovinama i na www.babycenter.hr ili na linkovima CIPELE  ili TENISICE.

Više o promotivnim akcijiama potražite na:  www.babycenter.hr

Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima, a svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje.

Više

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Zanimljivosti

Za početak, autosjedalica mora odgovarati visini mališana, a zatim i nekim drugim standardima (težini, samostalnom hodanju) kako bi odgovarala baš vašem djetetu.

Fashion report

U nastavku vam donosimo nekoliko modela koje se isplati uloviti na Replay Sezonskoj akciji po izvrsnim cijenama!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.