TWINS – suvremeno lice hrvatskog chica

U novoj bezvremenskoj kampanji brenda TWINS čije suvremeno lice hrvatskog chica ponovno neopisivo i damski iscrtavaju Damir Begović i Domagoj Štimac. U prvoj suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom predstavljaju kolekciju koja je majstorski spoj sporta i duha couturea s vlastitim rukopisom.

Slojevita igra vune, pravog krzna, svilene organze i boja hrvatske trobojnice, upotpunjene zlatnim ordenima, temelj je koji savršeno zaokružuje ovu priču inspiriranu Hrvatskim narodnim preporodom.

3299

TWINS silueta je ekstremno pripijena i naglašena, ili izrazito oversized, ističući pad i teksturu bogatih tkanina. Rubin, safir i smaragd u intenzivnim i zagasitim tonovima Sveto su Trojstvo ovosezonske kolekcije za jesen-zimu 2015./’16. godinu. Od čistih formi do raskošne oversized dugmadi, TWINS vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz bogate kapute, poslovne kostime, ženstvene haljine i kombinezone. Ovom raskošnom poslovnom i svečanom kolekcijom prikazuje se TWINS žena čiji je stil odvažan, ali i profinjen.

Kolekcija koja je od svog predstavljanja doživjela ovacije publike i modne kritike ispisana je u scenariju o zimskoj paleti tonova koja se nosi uz bogate komade nakita i raskoši. Ugođaj upotpunjuje lokacija na kojoj je kampanja snimljena, a riječ je o predivnom interijeru Kina Europa, gdje je bajkovita kolekcija ponovno oživjela.

Fotograf: Goran Čižmešija
Modeli: Hana Fort-Mlakar, Ivana Vukušić, Lučana Mirko i Lara Spajić. (sve Talia Models)
Make up: Žana Kožul