Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

U Baby Center stiglo proljeće!

Vrijeme je da se aktivnosti prebace u dvorište ili obližnji park.

Djetinjstvo bez igre i prijatelja, bez druženja je nezamislivo! Igra je primarni način učenja o sebi, drugima i okolini; univerzalna je, svoj djeci poznata, instinktivna te bitan dio odrastanja i formiranja osobnosti. Osim motoričkih vještina, kroz igru djeca se uče primjerenom ponašanju, pravilima ponašanja, društvenim pravilima zajednice, odnosu prema drugima te se jača samopouzdanje.

Najčešće pitanje koje muči svakoga roditelja je ono  kako odabrati dobru igračku. Ukratko, važno je

da je primjerena djetetu vodeći računa o interesu djeteta, njegovoj dobi, sigurnosti, te i vrsti aktivnosti na koji potiče dijete.

Budući da su stigli ljepši dani, vrijeme je da započnemo s igrama na otvorenom: nogomet, košarka, tenis… Ma svi onu sportovi koji će uključiti bacanje lopte su dobrodošli, pa i neki od onih koje ste i vi sami igrali, primjerice između dvije vatre. Vijače, kuglanje… bezbroj je mogućnosti za boravak na otvorenome.

Za one nešto mlađe, još ako imaju vlastito dvorište, tu su ljuljačke, tobogani, mali pješčanici…

Naravno, možete se družiti i na kotačima. Baby Center nudi bogat izbor guralica, automobila, biciklića, romobila, rola i tako zna čega sve ne! Tekst bi bio predugačak kad bismo vam nabrojali što sve možete pronaći u našim dućanima. Zato dođite i pronađite odgovarajuće igračke za vaše mališane. Prije odlaska u kupovinu prelistajte novi proljetni katalog: Vrijeme je pokreni se – Katalog.

Ostalu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!


Darujemo tri čitateljice sa 3 poklon bona od 150 kuna!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

  1. Martina Matijašec
  2. Vera Srša
  3. Mirta Krušić

Više

Zanimljivosti

Kinder Joy of moving Tennis Trophy koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije,...

Zanimljivosti

Ira je svog Boba, prvog psa pomagača, dobila prije pet godina i sada priprema Zoe kako bi se Bob umirovio.

Zanimljivosti

Posebno oblikovani spoj eteričnih ulja đumbira, mandarine, komorača i drugog bilja prirodno je ugodne arome koja može utješiti mališane kad je riječ o njihovu...

Beauty report

UV filteri predstavljaju jedini način zaštite kože od oštećenja izazvanih suncem: nezamjenjivi su kad je u pitanju zaštita od sunca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.