U boji strasti, seksualnosti i života

Sigurno vam je dosadilo čitati o veljači kao mjesecu zaljubljenih? Dosadilo vam je čitati i o potrazi za idealnim poklonom nekoj dragoj osobi. Kako bi bili sigurni da vam nećemo dosaditi, kako bi bilo da za sebe odaberite sami sebi dar, bili zaljubljeni ili ne.

 

Rješenje smo našli u urbanim fashion komadima odjeće, obuće i modnih dodataka.

Crvena boja privlači pozornost, a poznata je po tome što prvenstveno simbolizira energiju. Još davnih dana crvena se upotrebljavala protiv svih vrsta uroka. Nastaje kombinacijom žute i plave. Ova boja prvenstveno simbolizira energiju, strast, seksualnost i život. Crvena boja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, upadljiva je pa se zbog toga često nalazi na prometnim znakovima. Osim toga, crvena simbolizira ljubav.

 

Elegantan nakit, torbica ili novčanik, trendi odjeća i obuća ili seksi donje rublje, samo su neki od nezaobilaznih crvenih komada uz koje ćete svima ostati još dugo u sjećanju. Kako bismo vam olakšali potragu za idealnim poklonom donosimo prijedloge u boji ljubavi. Tu su Argentum, Carpisa, Fashion & Friends, Guess, Guliver, Heraldi for Men & Women, Yamamay, Liu Jo, Palmers, Replay, Springfield, The Core i Zaks.