Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

U Glamping Village Terma Tuhelj stigla nagrada za najinovativniju SPA destinaciju

Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

U Tuheljske Toplice ovih je dana stigla još jedna internacionalna nagrada, ovoga puta iz slovačkog grada Piestanyja. Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

ESPA Innovation Awards, koju dodjeljuje Europsko udruženje Spa destinacija (European Spas Association), održava se već 25 godina s ciljem promicanja razmjene iskustva, najboljih praksi i znanja kao i najboljih inovativnih ideja i usluga spa industrije.

“Ponosni smo što je upravo naš Glamping Village pobjednik u ovoj iznimno važnoj kategoriji. Otvorili smo ga prije dvije godine u jeku pandemije, a nudi sve ono što je potrebno suvremenim putnicima: mir, tišinu, prekrasnu prirodu, autentičnost i luksuzan odmor. U Termama Tuhelj kontinuirano ulažemo u ponudu i sadržaje te nastojimo uvijek biti inovativni i originalni pa nas je ova nagrada iznimno razveselila”, poručuju iz poznatih zagorskih termi.

Smješten u neposrednoj blizini vodenih atrakcija i znamenitosti, Glamping Village nudi nesvakidašnji odmor u 26 luksuznih klimatiziranih i grijanih mobilnih kućica s prostornim terasama, a tu su i wellness bazen s vodenim masažama te grijani dječji bazen.

U sklopu luksuznog kampa nalazi se i wellness zona s finskim i parnim saunama, prostorijama za masažu, whirlpoolom te zonom za opuštanje, a goste koji žele doručak u mobilnoj kućici svako jutro na terasi dočeka zagorska košarica prepuna svježih, lokalno uzgojenih namirnica s okolnih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava.

Za sve ljubitelje luksuznog odmora među zagorskim brežuljcima obojanim prekrasnim jesenskim bojama, u Termama Tuhelj kreirali su i posebnu Last minute Glamping ponudu koja uključuje kupanje na bazenima Vodenog planeta.

Više

Putovanja

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih,...

Zanimljivosti

U zagorskim Termama Tuhelj zadovoljstvo zaposlenika ne prestaje biti prioritet. Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i...

Putovanja

Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski...

Putovanja

Ljetna zabava je počela. Otvoreni su bazeni Terma Tuhelj, najomiljenije obiteljsko kupalište na kontinentu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.