U Hrvatsku stigao najsnažniji brain booster iz AFA alge

Nemogućnost fokusa, „magla“ u glavi, neraspoloženje i zabrinutost…Prema podacima Hrvatskog javnog zdravstva mentalni poremećaji na četvrtom su mjestu najčešćih bolesti u Hrvatskoj, a najveći postotak odnosi se na depresivne poremećaje. Ne brinite, stigao je najsnažniji pomagač mentalnoj snazi kojeg smo dugo čekali.

Brain On prirodni je dodatak prehrani, ekstrakt feniletilamina i fikocijanina iz AFA algi. Brojni stručnjaci i znanstvena istraživanja upravo AFA algu prepoznaju kao top namirnicu za poboljšanje kognitivnih funkcija, mentalno zdravlje i općenito funkcioniranje živčanog sustava. Feniletilamin je spoj poznati kao „molekula ljubavi“ koji može pomoći pri oslobađanju dopamina, dok se za fikocijanin ističu mnoge dobrobiti poput stimuliranja proizvodnje krvnih stanica zaduženih za imunološku reakciju, osnaživanja imunološkog sustava i ublažavanja upale, a posebno za poboljšavanje produkcije neurotransmitera. BrainON prirodno je bogat mozgu najdražem vitaminom B12 koji pomaže metabolizmu za stvaranje energije, podrška je živčanom i imunološkom sustavu te smanjuje umor i iscrpljenost organizma.

BrainOn dodatak u prahu je u potpunosti prirodan, certificirano organski, ne sadrži nikakve kemikalije i pogodan je za vegane. Razbija maglu i podržava vas u svim naporima, a potražiti ga možete samo u bio&bio trgovinama.

Na poslu, za učenje ili prilikom fizičkih aktivnosti – uključite mozak!