Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

U kina stiže čarobni spektakl studija Disney – Želja

ŽELJA je 62. film studija Walt Disney Animation, koji ove godine slavi svoju 100. obljetnicu.

Kada je objavljen trailer za ovaj Disneyjev nadolazeći hit, isti je na raznim internetskim platformama pregledan više od 66.5 milijuna puta, čime je srušio rekord koji je 2019. postavio Disneyjev hit Frozen 2. Ako je suditi po početnom interesu publike, vjerujemo da se radi o zaista velikom kino hitu koji u distribuciji Blitz filma od 22. studenog stiže u naša kina.

ŽELJA je 62. film studija Walt Disney Animation, koji ove godine slavi svoju 100. obljetnicu. Kako bi odao počast starim klasicima poput Snjeguljice i sedam patuljaka, studio je u ŽELJI pomiješao tradicionalnu animaciju s vodenim bojama s računalno napravljenom 3D animacijom. 

Disney ovaj film opisuje kao sasvim novu glazbenu animiranu avanturu koja će gledatelje uvesti u čarobno kraljevstvo Rosas u kojem vječna idealistica Asha poželi tako snažnu želju da joj kozmička sila odgovori u obliku mase pune energije jednostavnog imena Zvijezda. Asha i Zvijezda zajedno će se sukobiti s najvećim neprijateljem Kraljevstva, a to je kralj Magnifico koji skriva većinu neispunjenih želja. Asha i Zvijezda zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale da su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

Nadahnut Walt Disneyevom čarobnom glazbenom baštinom, film donosi originalnu priču i likove, sa sedam potpuno novih pjesama koje je napisala za nagradu Grammy® nominirana pjevačica i kantautorica Julia Michaels i dobitnik nagrade Grammy®, producent/tekstopisac/glazbenik Benjamin Rice.

No možda je najveći poklon Disneyevoj baštini upravo naslov filma: ŽELJA. Bilo da je to Geppetto koji gleda u zvijezde, želeći da njegov drveni Pinocchio postane pravi dječak; Tiana koja gleda u zvijezde dok sanja o posjedovanju vlastitog posla; ili Moana koja se okreće zvijezdama kako bi spasila svoj otok—mnogi od Disneyevih najdražih likova definirani su svojim snovima.  ŽELJA slavi tu vrstu strasti.

Iako film odaje počast Disneyevoj baštini, on je također odraz sadašnjosti i budućnosti poznatog studija s inovativnom vizualnom prezentacijom, širokim spektrom kulturnih inspiracija i suvremenom, privlačnom glazbom.

Režiju potpisuju dobitnik Oskara Chris Buck, zaslužan za velike kino hitove Snježno kraljevstvo i Snježno kraljevstvo 2 i Raya i posljednji zmaj, a scenarij potpisuju Jennifer Lee i Allison Moore.

Ne propustite

Zanimljivosti

Najveće platno u Hrvatskoj, kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D, elementi su IMAX® doživljaja koji se može iskusiti u CineStaru Arena...

Zanimljivosti

U nastavku slijedi pregled novih naslova i datuma premijera za zabavno ljeto.

Zanimljivosti

Otkrijte najnovije preporuke za uživanje u toplim ljetnim večerima uz vrhunske serije.

Zanimljivosti

Veliko platno i još veći broj filmskih naslova obećavaju zaista moćno ljeto! Evo naslova koje ne smijete propustiti, a u ugodne klimatizirane kino dvorane...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.