Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

U Martićevoj ulici u Zagrebu predstavljen novi Lexus LBX

Lexus LBX je običnu subotu u kvartu pretvorio u zaista poseban dan.

U Martićevoj ulici u Zagrebu predstavljen je novi LBX, kompaktni crossover poznatog japanskog proizvođača luksuznih automobila Lexus. Od privlačnih, suvremenih linija “Resolute Look” eksterijera automobila do dizajna, udobnosti i uređenja interijera, LBX prenosi kvalitetu “klasa iznad” – onu kakvu biste očekivali od većeg, skupljeg modela višeg segmenta.

Lexus
Damir Kedžo

Kako su organizatori i bili najavili, predstavljanje je bilo daleko od uobičajenog već se sve pretvorilo u jedan zaista ugodan dan prepun zanimljivih sadržaja. Sam je automobil privukao veliku pozornost svojim elegantnim dizajnom i tehnološkim novitetima po kojima je Lexus i inače poznat. Zainteresirani su mogli na licu mjesta testirati automobil, a sudeći po dojmovima koje su iznijeli nakon vožnje, LBX bi mogao postati pravi hit među vozačicama i vozačima.

Dubravka Švegar , Lexus
Dubravka Švegar

Na događanju se okupilo mnoštvo ljudi među kojima je bilo i poznatih osoba iz svijeta zabave, javnog života, biznisa i medija poput pjevača Damira Kedže i Natalie Balmix, voditeljice Edine Pršić Babić, influencerice Dubravke Švegar, Korane Marović i brojnih drugih. Svi su oni iskoristili prigodu da prošeću po lijepom vremenu i popiju kavu s prijateljima, ali i da usput dožive nešto novo. Oduševila ih je Boška Bahtijarević iz concept store Tvoje koja im demonstrirala kako se aranžira cvijeće na japanski kenzan način. Slikar Hrvoje Majer bio je apsolutni hit na događanju. Potaknuo je goste da svoju svakodnevicu ožive bojama i u svojoj radionici strpljivo objašnjavao kako se uz izbor pravih boja jednostavnim potezima ravnala može kreirati čista umjetnost. Katarina Vrenc pripremila je izniman japanski cheesecake s jagodama, dok je Program Bar bio zadužen za osvježenje s japanskim yuzu koktelom. Lexus LBX tako je običnu subotu u kvartu pretvorio u zaista poseban dan.

Damir Kedžo i Natalie Balmix
Damir Kedžo i Natalie Balmix

LBX model čini luksuz osobnim pa samim time nudi mogućnost personaliziranja vozila vašim potrebama. Kako biste osjetili ugođaj koji ovaj automobil pruža, javite se u Lexus centar Zagreb i naručite na testnu vožnju. Vožnja LBX-om će zasigurno vaš dan učiniti posebnim.

#everydayextraordinary #lbx #lexus

Ne propustite

Zanimljivosti

LBX je kratica za Lexus Breakthrough Crossover i cilj mu je da vozačima pruži novo iskustvo u popularnoj klasi kompaktnih crossovera.

Fashion report

Lexus je već drugu godinu partner hrvatskog modnog brenda KLISAB.

Dizajn

Na početku je postavljen jasan cilj - napraviti najbolji luksuzni automobil koji će predstavljati nove, visoke standarde.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.