Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

U nekoliko minuta do besprijekorno duge i sjajne kose

Iako je to nekoć bilo nezamislivo, danas u svega nekoliko poteza možete kratku kosu pretvoriti u ultimativni simbol privlačnosti – dugu, bujnu kosu inspiriranu svim onim ženama koje su već godinama odane svojim dugim vlasima.

Iako je to nekoć bilo nezamislivo, danas u svega nekoliko poteza možete kratku kosu pretvoriti u ultimativni simbol privlačnosti – dugu, bujnu kosu inspiriranu svim onim ženama koje su već godinama odane svojim dugim vlasima.

Katica Topčić, vlasnica salona Fabula de Forma, ususret jeseni i novim beauty trendovima koji nam kucaju na vrata, pripremila je kampanju Big hair.Big dreams., koja vas u svega jednom posjetu salonu vodi u potpunu transformaciju i pripremu za novu sezonu. Budući da više nemamo strpljenja čekati da nam kosa izraste na željenu dužinu, te dostigne sanjanu formu, volumen i sjaj, Showpony ekstenzije u kombinaciji s rukama poznate hair stilistice, u svega nekoliko minuta, napravit će potpuni zaokret na vašoj kosi.

Miss Hrvatske – Katarina Mamić

Influencerica Karla Zelić

Ambasadorice Fabula de Forme, aktualna Miss Hrvatske – Katarina Mamić, te reperica i influencerica Karla Zelić, zablistale su u novom „ruhu“ pokazavši svoje transformacije „prije i poslije“. S obzirom na današnji užurbani način života, te sve veći trend „prirodnog“, jednostavnost i efikasnost nam je svima prioritet, pa ni ne čudi da su djevojke odabrale najkraći put do duge prirodne kose.

Volim ekstenzije jer spajaju frizerske i modne stilove. Budući da su ekstenzije za kosu doživjele novu revoluciju i funkcija im više nije puko dodavanje volumena u dužine, već su postale fenomenalan modni dodatak koji vam omogućuje da dodate pramenove, popunite praznine, uživate u privremenim šiškama, popravite lošu frizuru ili unesete trenutačni volumen u visoki rep”, rekla je Katica Topčić.

Zašto Showpony ekstenzije?

Showpony sam odabrala jer mi omogućuje da svojim klijentima napravim frizuru o kakvoj su oduvijek sanjali u samo nekoliko minuta. Ostvariti besprijekoran volumen, dužinu, individualizirane pramenove, laku promjenu boje, šiške, repove i mnoge druge frizure s ovim ekstenzijama koje su potpuno prirodne. Ekstenzije su 100% od prirodne kose, 80% indijska i 20% europska, prolaze 6 razina kontrole kvalitete, te su prva marka ekstenzija za kosu s održivim pakiranjem u svijetu. Osim toga, sadrži paletu od 36 nijansi, te ih možemo više puta skidati i stavljati bilo da koristimo mikro ringove ili tejpove.

 

  • Hair stilist: Katica Topčić
  • Modeli: Katarina Mamić i Karla Zelić
  • Foto: Zvonimir Ferina

Više

Istaknuto

Naša Marijana Mijošević Marijanis, nakon što ste naučile kako skinuti gel s noktiju bez da ih oštetite, danas vas uči skinuti ekstenzije trepavica.

Savjeti i preporuke

Na tržištu postoji mnogo vrsta ekstenzija, raznih bolja i debljine, no jako je važno voditi računa o kvaliteti kako ne bi uništile vašu kosu.

Beauty report

10 najčešćih pitanja o popularnom postupku uljepšavanja pogleda.

Trendovi

Ovo ljeto u frizuru uklopite sve dugine boje. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.