Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
maja suput ana radisic
maja suput ana radisic

Celebrity

U podcastu Ane Radišić gostovala Maja Šuput

Voditeljica i urednica Ana Radišić u svom je podcastu ugostila Maju Šuput, jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, kojoj je trenutni fokus trudnoća i rođenje prvog sina koji bi na svijet trebao stići ovog proljeća.

Voditeljica i urednica Ana Radišić u svom je podcastu ugostila Maju Šuput, jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, kojoj je trenutni fokus trudnoća i rođenje prvog sina koji bi na svijet trebao stići ovog proljeća. Pjevačica je Ani otkrila da u trudnoći nema baš nikakvih problema, kao ni posebnih želja kada je prehrana u pitanju, a jedino što se promijenilo je odjeća koju nosi.

„Do tri i pol mjeseca trudnoće trbuh mi se uopće nije vidio pa sam bila zabrinuta je li sve OK i stalno sam zvala doktora da pitam raste li dijete pa mi je on rekao da je još prerano da se vidi. Ali kad je odjednom krenuo rasti, to je bilo baš rapidno, kao eksplozija. Ne stanem više u odjeću, ne znam ni gdje se trudnice oblače“, kazala je Maja koja ni ne dvoji da će maleni nasljednik biti pravi šminker.

„Nadam se da će biti na muža jer se meni moj muž oblači baš kako ja želim“, prokomentirala je pjevačica te isto tako dodala da se nada da će sin u potpunosti biti na tatu.

Kaže, nema nikakvih strahova kada je trudnoća i porod u pitanju, vjeruje da joj se dijete dogodilo u najboljem mogućem trenutku, ali kako je po prirodi nestrpljiva, želi što prije upoznati mališana.

„Preuzbuđena sam i stalno s njim pričam. Mali misli da sam luda“, kroz smijeh kaže Maja koja sa suprugom još nije smislila ime, no sigurna je da će biti strano kako se na putovanjima ljudi ne bi mučili s izgovorom, a u opciju dolazi i kombinacija dva imena. Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov su bili uvjereni da im stiže curica pa je uslijedio šok kad su saznali da stiže dječak.

maja šuput

Maja Šuput

Iako trenutno zbog trudnoće, ali i zbog situacije s koronavirusom nema koncerata, to nikako ne znači da Maja miruje. Štoviše, i dalje razvija svoj brend Majushka, otvorili su zastupništvo u Švicarskoj, a priprema i novi projekt kojeg je otkrila Ani.

„Za ovu godinu su mi od petog pa do desetog mjeseca vikendi bukirani za svadbe koje se ili nisu održale prošle godine ili su već prije godinu i pol zakazane. Osim toga radim i na dječjoj predstavi koja će se zvati „Što je to ljubav?“, kako se zove i moj album za djecu. Predstava će biti zabavna, ali i edukativna“, otkriva Maja čiji poslovni planovi tu ne staju. Naime, planira jednog dana otvoriti i boutique hotel s 25 soba koji će odisati luksuzom i u kojem će gosti moći dobiti sve što požele, ali će se uvijek i htjeti vraćati u njega. Jedino što još ne zna je njegova lokacija jer je prvotno maštala o Jadranu, a sad više nije sigurna u to.

Maja je oduvijek poznata po svojoj radišnosti i profesionalnosti, ali i tome da je prava hedonistica, a Ani je otkrila i što je u poslu tjera naprijed.

„Ego me tjera naprijed. Pitaju me često zašto ljeti šest dana u tjednu nastupam ako mi to ne treba. Radim to jer mogu, možda je glupo, ali eto, želim reći da sam ja to napravila, a drugi nisu mogli. Meni je nevjerojatno da netko neće raditi. Dižem se u 5-6 sati ujutro i do osam riješim sve mailove i onda čekam kad će me netko nazvati“, kazala je pjevačica koja se 2019. godine udala za Nenada, a prije njega je neko vrijeme bila sama.

„Meni je super bilo i kad sam bila solo, radila sam na karijeri i putovala. Imala bih navečer koncert u Gospiću, a ujutro se probudim u Saint Tropezu. Nedjeljom mi je bilo teško, dođem mrtva umorna od petka i subote s gaža i samo bih s nekim pod dekicu, a nemaš dečka. Nedjeljom mi je najviše falio. A onda sam našla dečka koji voli sve što volim i ja“, otkrila je Maja.

Cijeli razgovor Ane Radišić i Maje Šuput može se pogledati na Aninom You Tube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, gdje Ana svake nedjelje u 19 sati donosi razgovore s ljudima koji inspiriraju.

Više

Zanimljivosti

S više od 2,6 milijuna pregleda Ana je postala jedna od najutjecajnijih domaćih podcasterica, a cilj joj je promicanje pozitivnih i inspirativnih vrijednosti

Celebrity

O američkom snu, rodnom Šibeniku, odgoju djece i planovima za budućnost u ovotjednom podcastu Ane Radišić pričao je najpoznatiji hrvatski glumac s inozemnom karijerom...

Dobar posao

Kako iz strasti stvoriti uspješan posao i živjeti ono što voliš, na ovogodišnjem Weekend Media festivalu u sklopu panela „Ekonomija strasti“ pričali su influenceri...

Zanimljivosti

Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ''Keep Walking'' u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.