Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

U potrazi za savršenim ljubavnim parom: Postoje li oni samo u romantičnim filmovima i knjigama, ili ih je moguće pronaći i u stvarnosti?

Poznata izreka kaže kako, u ljubavi, 1+1 nisu 2 nego beskonačno.

Kad se dvoje ljudi zavoli i spoji, njihova zajednička snaga i sreća mogu biti beskonačne. Idealan par u životu nam je sreća i potpora te donosi radost i ispunjenje u svakom segmentu. Znate i sami da ste, kad pored sebe imate pravu osobu, spremni s njom proći kroz sve životne izazove. Bliskost, razumijevanje i harmonija – to su vrijednosti koje tražimo u svakodnevnom životu, a posebice kada je riječ o ljubavnim odnosima. 

No, što to izdvaja idealne ljubavne parove u gomili naoko sretnih ljudi? Postoje li oni u stvarnosti, ili su samo plod mašte vještih pisaca, scenarista i… poneke naše prijateljice?

Gledaju u istom smjeru

Gdje se vidite za 5 godina? Pitajte svog partnera. Ljubavni parovi koji usklađuju svoje ciljeve i vizije stvaraju temelj za snažan odnos, gledajući prema zajedničkoj budućnosti s istim entuzijazmom i očekivanjima. Zajednički vizionarski pogled omogućava savršenom paru da zajedno raste i razvija se, stvarajući temelj za uspješno suočavanje s izazovima budućnosti.

Imaju isti, “van okvira”, smisao za humor

Ako vas nasmijava, pravi je. Koliko ste to puta čule? Kroz život je lakše uz smijeh i veselje. A sličan smisao za humor, posebice ako je malo van okvira, plus bezbroj internih fora kojima se mogu smijati i u javnosti, omogućava paru da pronađe sreću i u najjednostavnijim trenucima, stvarajući snažnu vezu koja traje – zauvijek.

Dobro izgledaju jedno pored drugog

Savršeni parovi su sretni parovi pa, samim time, sjajno izgledaju na fotografijama, u ogledalu jedno pored drugog, a nerijetko se i prolaznici na cesti za njima okrenu. Kada partneri pokazuju brigu o svom izgledu, to može pojačati osjećaj ponosa u vezi i dodatno potaknuti pažnju i nježnost.

Imaju jednake poglede na zajedničku budućnost

Želite li iste stvari? Djecu, možda njih pet? Volite li putovanja ili ipak preferirate zabavu u svoja četiri zida? Idealni parovi već od samih početaka kažu što žele i koji su im planovi. Zajednički postavljeni ciljevi i vizije omogućuju da planiraju i rastu zajedno. I ne samo to – takvi pogledi na budućnost su zdrava i stabilna osnova uz koju se lakše othrvati svim promjenama i izazovima koje život nosi.

Kombiniraju se i nadopunjuju kroz sve životne situacije

Tko će na roditeljski danas? Tko je posljednji prao suđe? Reci mojoj mami da danas ne stižemo na ručak, ja ću tvojoj. Zajedno u dobru, zlu i posjetu rodbini – to su savršeni parovi. Svi mi želimo nekoga na koga se možemo osloniti i osobu na koju možemo računati da će nas “iščupati” kad nam je svega preko glave. Nadopunjavanje jedno drugoga u raznim životnim situacijama rezultira snažnijim i dugoročnijim partnerstvom.

Zaključak je jasan!

Do idealnog životnog para ponekad nije lako, ali vas zato savršeni par naočala čeka – u Ghetaldus optikama! I to po nevjerojatnoj ponudi 1+1 gratis!

Uzmi par, jer druge su na dar!

Za kupnju jednog para dioptrijskih naočala, drugi par, iz odabrane kolekcije, dobivate gratis. Osim dioptrijskih naočala, možete odabrati i dioptrijske sunčane te se već sada pripremiti za sunčane dane. I baš kao u svakom sjajnom odnosu, postoji bonus: Ako se učlanite u Ghetaldus loyalty program, za kupovinu 1+1 sakupljate bodove koje možete koristiti u sljedećim kupovinama i osvajati dodatne pogodnosti i popuste.

Savršeni par postoji – samo otvorite oči!

Članak nastao u suradnji s Gethaldus Optika d.d.

Više

Život u dvoje

Zamislite dan ispunjen iskrenim razgovorima, smijehom i, naravno, trenucima užitka bez digitalnih smetnji.

Suncokreti na oblacima

Mislila sam da je samoća često rezervirana za ljude koji su, kako mnogi vole reći – oštećeni (što god to značilo – svi smo...

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.