Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

U riječkom ZTC-u modnom pistom prošetale influencerice, ali i povijesne ličnosti!

Zapadni trgovački centar u Rijeci proslavio je desetu obljetnicu rada proslavom koja se odvijala tri subote, a zadnja subota okupila je najveći broj posjetitelja uz brojne sadržaje!

Kvizalište s Moranom Zibar i talk show sa šarmantnom „lovkinjom“ koji je vodio Robert Ferlin bili su najbolji uvod u zanimljiv dan. Rijeka ima bogato glazbeno naslijeđe koje živi i dalje kroz nove generacije glazbenika! U ZTC-u su se predstavile mlade glazbene snage okupljene u projekte RiSONGić i PjesmaRIca, a veliko finale dana bio je koncert popularne glazbenice Eni Jurišić! Mališane su zabavili i Kišni razdraganci iza kojih stoje umjetnici i supružnici Ivanka i Mrle!

Možete li zamisliti da se nađete u društvu Ane Karenjine? Kako vam djeluje ideja da vas uživo pozdravi jedan od naših najpoznatijih skladatelja Ivan pl. Zajc? Sve vam to djeluje nestvarno? Riječankama i Riječankama bilo je itekako stvarno jer su na najneobičnijoj modnoj reviji na našim prostorima imali prilike susresti s poznatim povijesnim ličnostima!

Naime, uz klasičnu modnu reviju posjetitelji centra imali su prilike vidjeti reviju kazališnih kostima!  Na modnoj pisti prošetali su volonterke i volonteri Volonterskoga programa Hrvatskoga kulturnog doma na Sušaku u kostimima iz različitih predstava „Zajca“ te na taj način predstavili kazališnu sezonu 2022./2023. pod nazivom „Transformacije“. Program je vodila prvakinja riječkog Kazališta, Leonora Surian Popov, a na podiju je zablistala i balerina riječkoga ansambla Marta Voinea Čavrak.

Doživljaj za pamćenje! Kultura je uvijek u trendu, a u trendu su kolekcije trgovina koje se nalaze u popularnom trgovačkom centru! Dječje kolekcije  predstavile su plesačice Plesne skupine Lorena. C&A, Idexe i s.Oliver imaju sve za mališane!

U ulogama modela našle su se i riječke influencerice: Mia Knežević, Nataša Sanadar, Lorena Otavijević, Danijela Frlan, Rose Marie Šturlić Raspor, Adriana Ključarić, Tanja Tišma, Martina Novosel i Bojana Matek  koje su predstavile najnovije ženske kolekcije poznatih brendova! H&M, New Yorker, s.Oliver, Mass, Europa92 i Deichmann stoje iza stylinga uz koje ove jeseni nećete proći nezamijećeni! Influencerice su se odlično snašle na modnoj pisti ZTC-a što su nagradili brojni posjetitelji centra!

Povijesni kostimi i aktualni modni trendovi oduševili su riječku publiku! Već je dobro poznato da potraga za najboljim jesenskim komadima na Kvarneru počinje u ZTC-u, navratite u popularnu shopping oazu i pronađite vaše favorite!

Jesen je tek počela, začinite ju dobrim kombinacijama i modnim detaljima koje predlažu trgovine Zapadnog trgovačkog centra!

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.