Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

U Rovinju, višegodišnjem šampionu turizma, okrunit će se nova Kraljica Hrvatske

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana koji je ujedno i višestruki turistički prvak Hrvatske.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“.

O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta ubrzo održati u Hrvatskoj.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, te u bundama najstarije hrvatske krznarije Sumrak.

xKraljica_Pripreme_Arena_Pula.jpg

Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužen IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić.

Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe.

Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Veir, Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine. Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula.

Kraljica_Pripreme_Rovinj_8.jpg

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, Poliklinika Veir, Zlatarna Dodić, krznarija Sumrak, Semark i Kozmetika Feniks.

Svečanost će voditi poznata Američka voditeljica Diane McInerney na engleskom jeziku uz zabavni voditeljski par, Zlatu Mück Sušec i Maria Sedmaka, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Goran Karan, te grupa Učiteljice.

Kraljica_prireme_Brijuni_5.jpg

Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja.

Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara, za uređenje prostora zaduženi su Celebration – Balloons & Fireworks.

Ovoj svečanoj manifestaciji može pridružiti svatko i podržati festival ljepote, talenta i zabave stoga je preporuka rezervirati datum 12. prosinca u 19 sati za Kraljicu Hrvatske.

Sve prisutne očekuje vrhunska zabava koju su organizatori pripremili. Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: [email protected] .

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Ne propustite

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske 2022. je Irena Jakičić.

Zanimljivosti

I ove godine Rovinjski hotel Lone 29. studenoga 2022. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava...

Zanimljivosti

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta.

Zanimljivosti

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.