Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Photo by A. L. on Unsplash

Dobar posao

U Svijetu znanja naučite ruski jezik

Iako Svijet znanja formalno postoji tek nekoliko mjeseci, iza njegove vlasnice, Mihaele Jelavić, dugogodišnje je iskustvo u vođenju nastave.

Iako Svijet znanja formalno postoji tek nekoliko mjeseci, iza njegove vlasnice, Mihaele Jelavić, dugogodišnje je iskustvo u vođenju nastave. Simpatična Mihaela otkrila je ljubav prema ruskom, jednom od najljepših i najbogatijih jezika, vrlo rano, već u desetoj godini.

Još tijekom studija počela je voditi tečajeve poslovnim ljudima, pa je tako nekoliko godina provela u Ericssonu Nikola Tesla gdje je kao vanjski suradnik vodila velike grupe polaznika. Uz Ericsson Nikola Tesla, tečajeve je vodila i u AstraZeneci, Plivi, nekolicini škola stranih jezika te držala individualne poduke isključivo po usmenoj preporuci.

Dodatno se usavršavala na području ljudskih potencijala i odnosa s javnošću, ali je uvijek uz primarni posao održavala nastavu, na zadovoljstvo starih i novih polaznika i svoje osobno. A i naše! Ima li što ljepše od čitanja Jesenjinovih stihova – baš na ruskom!?

 

Nekoliko godina provela je u Belgiji gdje je volonterski vodila tečajeve i prevodila za supruge visokih ruskih vojno-diplomatskih dužnosnika.

Konačno- vlastiti posao!

Nakon gotovo 20.godina radnog staža, konačno se odvažila pokrenuti vlastiti posao i raditi posvećeno i profesionalno ono što najviše voli, voditi nastavu, krojiti tečajeve prema potrebama svojih klijenata.

O konkurenciji ne razmišlja niti se njome zamara. Smatra kako svaki proizvod ima svog kupca. Svatko ima izbor i može odlučiti želi li učiti jezik u školi stranih jezika, kod kuće ili na poslu.

Prednost učenja jezika na poslu je ta što klijent sam odabire termine koji mu odgovaraju. Satnica je promjenjiva i fleksibilna. Također nema zadanog plana i programa već se isključivo gleda na potrebe i želje klijenta te se u skladu s time priprema nastava.

Slaže se s time kako je najljepše voditi nastavu prema zadanom planu i programu, ali jednako tako smatra kako su krojeni tečajevi veliki izazov.

Prilagodite se potrebama klijenta

Potrebe klijenata znaju biti različite i svaki dobar predavač se treba znati prilagoditi.

Kaže kako anegdota sa svojih tečajeva ima čitavo čudo i ponekad joj bude žao što nije zapisivala razno-razne situacije jer bi danas imala vrlo zanimljivu knjigu šala i pošalica.

Na samom kraju dodaje kako unatoč svim problemima koje donosi pokretanje privatnog posla osjeća veliku slobodu i radost što se ohrabrila otvarajući svoj Svijet znanja i najveća motivacija koja pomiče njezine granice je kada joj klijenti kažu da su uz njezin tečaj zavoljeli ruski jezik.

Ne propustite

Financije

Jeste li znali da se financijska pismenost uči od malena? Saznajte kako svoje dijete naučiti vještini pametnog upravljanja novcem!

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Duh i tijelo

Edukacija i učenje od malih nogu pomažu u izgradnji moralnih vrijednosti i intelektualni vještina.

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.