Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

U Termama Olimia sve je moguće

Uživajte u opuštajućim ritualima Terma Olimia i nakon novogodišnje noći i odmah započnite sa zdravim navikama koje bi vrijedilo prakticirati i u godini koja slijedi.

Ima li boljeg načina za novi početak od antistres terapije i guštanja u Svijetu sauna. Finske, parne ili programske saune, poput teatra vjetra koji uz iskusne sauna majstore budi pozitivan osjećaj, sastavni su dio prestižne ponude najnagrađivanijeg slovenskog Wellnessa Orhidelia u Termama Olimia. Potpuna regeneracija uz opuštajuće wellness programe pilinga i masaža koji kombiniraju mirisnu čokoladu i med, dio su ekskluzivnih slavljeničkih paketa poznatih terma. Tu su i njegujuće kupke idealne za opuštanje napetih mišića uz koje ćete zaboraviti na rutinu i poslovne obveze. Uživanje u luksuznim spa tretmanima, sjajna glazba, ples i bogata blagdanska večera, najbolji su način da ispratite staru i dočekate Novu godinu.

U prestižnom Wellness Hotelu Sotelia****s Terma Olimia novogodišnji doček podsjetit će vas na film Great Gatsby i zabave zlatnih dvadesetih. Dozvolite si malo luksuza, uživajte u zabavi – čuli ste za uzrečicu kako započnete Novu godinu, takva će biti i u nastavku. Posve drugačije iskustvo – u stilu vruće brazilske slavljeničke groznice, doživjet će oni koji su za ludi novogodišnji tulum odabrali pool party u kupaćim kostimima.

Uživajte u opuštajućim ritualima Terma Olimia i nakon novogodišnje noći i odmah započnite sa zdravim navikama koje bi vrijedilo prakticirati i u godini koja slijedi. U tome će vam pomoći inovativni selfness program s trominutnim vježbama koje će postati sastavni dio vaše svakodnevne rutine.

Više

Putovanja

Ulazak u termalne centre možete jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.

Duh i tijelo

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana,...

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Putovanja

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.