Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

U Termama Olimia znaju kako osnažiti obitelj

U većini prosječnih obitelji blagdani izgledaju otprilike ovako: žene se umore pripremajući delicije kojima će razveseliti svoje najmilije, dok ostatak obitelji traži druge načine kako upotpuniti vrijeme.

U većini prosječnih obitelji blagdani izgledaju otprilike ovako: žene se umore pripremajući delicije kojima će razveseliti svoje najmilije, dok ostatak obitelji traži druge načine kako upotpuniti vrijeme. Ove godine ne mora biti tako, jer su u Termama Olimia pripremili savršen blagdanski “scenarij”, nakon kojeg ćete u potpunosti postati svjesni svih blagodati koje za obitelj donosi kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme.

Osjećaj identiteta i pripadanja, što je važan faktor u kasnijem razvoju pozitivne slike o sebi, dijete može izgraditi samo ako provodi kvalitetno vrijeme s onima koji mu pružaju sigurnost. I dok su odrasli sposobni zadržati povezanost s drugima na dulje staze, čak i kad se ne vide mjesecima, djeca to ne mogu – kako bi se osjećali voljeno i sigurno njima je, naime, potrebno provođenje kvalitetnog vremena s obitelji. Family paketi kakve su za nadolazeće blagdane pripremili u Tremama Olimia, kreirani su upravo da zadovolje tu potrebu.

S obzirom na to da se Terme Olimia mogu pohvaliti raznolikošću svojih smještajnih kapaciteta, gosti će – ovisno kakav smještaj preferiraju – moći birati gdje žele provesti odmor iz snova, koristeći, dakako, sve pogodnosti iz ovih family fun paketa. Posebne akcijske cijene trenutačno vrijede za boravak u Hotelu Breza, u kojem se nalazi i Centar zdravlja, kao o u Hotelu Sotelia koji je gostima posebno zanimljiv zbog svoje arhitekture, odnosno zelenog krova, razigrane fasade i ekspresivnog dizajna, koji se savršeno stapa s prirodom. Bez obzira koji hotel odabrali, cijela će obitelj (uz boravak dvoje djece GRATIS!) moći uživati u svim vodenim čarima Family Wellnessa Termalija, kao i u njihovom Svijetu sauna.

Za one koji ne vole hotelski tip odmora, tu su i apartmani u selu Lipa, koji se nalaze dovoljno blizu svim wellness sadržajima Terma Olimia, a opet u idiličnom okruženju netaknute prirode.

Iskoristite i pogodnosti first minute rezervacija do 19. travnja, a više o ponudama potražite na www.terme-olimia.com.

Više

Putovanja

Ulazak u termalne centre možete jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.

Duh i tijelo

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana,...

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Putovanja

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.