Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
SONY DSC

Zdravstveni karton

U Zagrebu je otvorena Poliklinika Duduković & Kisić

Tu se smjestila novootvorena Poliklinika Duduković & Kisić koju zajednički vode plastični, rekonstruktivni i estetski kirurzi dr.sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić.

Zagreb je postao bogatiji za novo mjesto na kojemu se susreću najsuvremenija saznanja, vještine i tehnike s područja estetske i plastične kirurgije te dermatologije, izuzetno učinkoviti estetski tretmani te čitav novi svijet njege i ljepote.

Adresa koju svakako treba imati u adresaru, jedna je od najljepših gradskih lokacija – Trg braće Mažuranića 5. Tu se smjestila novootvorena Poliklinika Duduković & Kisić koju zajednički vode plastični, rekonstruktivni i estetski kirurzi dr.sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić.

Prvi dojmovi o novom prostoru i ambijentu Poliklinike Duduković & Kisić jednoglasno su odlični – riječ je o pročišćenom, suvremenom i izuzetno elegantnom prostoru u kojem ćete se osjećati ugodno i sigurno te koji djeluje opuštajuće, stvarajući od prvih trenutaka osjećaj povjerenja.Oblikovanje i uređenje prostora ove suvremene klinike koja se prostire na dvije etaže te obuhvaća operacijske sale, apartmane za postoperativnu njegu te zasebni medicinski i beauty dio, potpisuju poznati zagrebački arhitekti Vlatka Čizmić i Tvrtko Topić s kojima dr. Dudukovića veže dugogodišnja suradnja i prijateljstvo.

Osim vrhunskih kirurških zahvata, stručnih savjeta i različitih estetskih tretmana kojima se možete prepustiti s punim povjerenjem, u Poliklinici se možete i jednostavno samo opustiti te uživati u kozmetičkim tretmanima poznatog francuskog brenda Biologique Recherche.No, za koju god uslugu ili tretman se odlučite, kao pacijenta ili klijenta ove suvremene klinike u srcu grada, čitavo će vas vrijeme pratiti vrhunsko i ljubazno stručno medicinsko-kozmetičko osoblje. Sjajna je vijest i da je dr. Duduković upravo proširio svoj tim, za koji kaže da je uvjerljivo najbolji u zemlji.

Tu je prije svega moj partner u ovoj najnovijoj profesionalnoj etapi, dr. Hrvoje Kisić, plastični kirurg iz Zagreba koji je, zahvaljujući svom iznimnom kirurškom talentu, ali i pristupu poslu, značajno utjecao i na moja razmišljanja. Riječ je o doista iznimnom i ozbiljnom kirurgu koji bi profesionalno izvrsno funkcionirao u bilo kojoj od svjetskih kirurških klinika”, rekao je dr. Duduković.

Članica tima je i  dr. Maja Kovačević, zagrebačka dermatologinja koja ima bogato iskustvo i visoku stručnost na području njege i ljepote te u rješavanju problema vlasišta, a kao važno pojačanje istaknuli su i mladog liječnika dr. Jakova jurčevića.

Na samom kraju, dr. Duduković predstavio je svoju najnoviju akviziciju – dr. Maju Malić, otorinolaringologinju specijaliziranu za operacije nosa. „Riječ je o vrhunskoj stručnjakinji za rinoplastiku koja na tom polju doista radi čuda, poput endoskopski asistirane rinoplastike“, rekao je dr. Duduković predstavljajući svoj novi tim i polikliniku.

Pročitajte još

Duh i tijelo

Postoji jedan zanimljiv fenomen koji se pojavio u današnjoj kulturi, a ja ću ga nazvati "Vinske mame".

Zdravstveni karton

U organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora – Hrvatskog neurološkog društva i ove godine provodi se edukativna javnozdravstvena akcija Dan crvenih haljina.

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Zanimljivosti

Kako brinemo za jedan od najvažnijih dijelova našega tijela?

Advertisement