Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Image by <a href="https://pixabay.com/users/mila-del-monte-14430330/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5235908">Mila Kusmenko</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5235908">Pixabay</a>

Savjeti stručnjaka

Učinkovit repelent siguran za kožu i naše ljubimce

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima.

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima. Ovo biocidno sredstvo s eteričnim uljem limunskog eukaliptusa učinkovito štiti od komaraca i krpelja, prikladan je za primjenu na koži i odjeći, mogu ga koristiti djeca starija od dvije godine te je siguran za kućne ljubimce. Zaštitite se od insekata prirodnim putem i nesmetano uživajte u svježem zraku.

Prirodna i učinkovita zaštita od komaraca i krpelja

Dolaskom toplijih dana mnogi su jedva dočekali da mogu provoditi više vremena na otvorenom. Nažalost, osim ugodnog druženja s najdražima, to najčešće znači i društvo različitih insekata. Zaštitite se prirodnim putem, sigurnim za vašu kožu i okoliš te nesmetano uživajte u svježem zraku.

U bio&bio trgovine stiglo je prirodno i učinkovito sredstvo protiv komaraca i krpelja. BIO Repelent Predator aerosolni je repelent baziran na prirodnim esencijalnim uljima. Ovo biocidno sredstvo sadrži eterično ulje limunskog eukaliptusa koje je široko poznato po svojem insekticidnom djelovanju pa se često koristi i za pripremu homemade prirodnih repelenta. Ovaj BIO repelent u spreju praktičan je i spreman za korištenje. Učinkovito štiti od komaraca i krpelja, prikladan je za primjenu na koži i odjeći, mogu ga koristiti djeca starija od dvije godine te je siguran za kućne ljubimce.

Više na biobio.hr

BIO Repelent Predator 150ml | MPC 99,90 kn

Više

Moj dom

Zaboravi na zujanje, ubode i svrbež kože uz sljedeće trikove iz prirode.

Savjeti stručnjaka

Krpelji, ti sitni nametnici prava su muka jer prenose nekoliko bolesti, a u Hrvatskoj je najčešće riječ o boreliozi i krpeljnom meningoencefalitisu.

Zanimljivosti

Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke nalazi se u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana, uključujući i naljepnicu, što znači da ih se...

Zanimljivosti

Iz bogate eko i organske bio&bio ponude dolaze blagdanski setovi i kreativni darovi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.