Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Učinkovita i brza aromaterapija stvorena za žene

Sve pripadnice ljepšeg spola u jednom trenutku će se složiti – nije lako biti žena. Ipak, nema ničeg ljepšeg od ispunjujućeg osjećaja kada prigrlimo svoju ženstvenost.

PMS, menstrualni bolovi, promjene raspoloženja, naleti vrućine…Sve pripadnice ljepšeg spola u jednom trenutku će se složiti – nije lako biti žena. Ipak, nema ničeg ljepšeg od ispunjujućeg osjećaja kada prigrlimo svoju ženstvenost.

Primavera Aroma comfort donosi dva nova pomagača za žene od 100% čistih i organskih eteričnih ulja. Sprej i ulje predivnog mirisa u kojem se isprepliću muškatna kadulja, ruža i bergamot bit će prijatelji svakoj ženi i njezinoj cikličnoj prirodi, posebno u PMS-u i menopauzi.

Sprej Flash relief iskoristite kod naglih valova vrućine, pošpricajte lice i glavu i vratite se u ravnotežu. Mirisno ulje, osim što je izvrsno za njegu kože, izvrstan je za opuštajuću masažu u PMS-u. Nježno ga utrljajte u područje abdomena i križa i osjetite olakšanje i smirenost.

Novu Primavera Aroma Comfort liniju potražite na web shopu www.biobio.hr i u trgovinama te podržite svoju žensku prirodu.

Više

Dobar posao

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Trendovi

Može li aromaterapija biti rješenje koje vam nedostaje?

Savjeti stručnjaka

U bio&bio stigao novi Primavera koncept Aroma Comfort!

Beauty report

Parfumer i suosnivač Lush-a, Mark Constantine otvorio je svoj laboratorij kako bi predstavio #LushMood: koncept inspiriran spa tretmanima, koji će promijeniti svijet aromaterapije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.