Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Ugodna jesen uz Pampers Premium Care i tuniku A’marie

Blizankama dodatnu nježnost pružaju pelene Pampers Premium Care, a Mirna zna da će uvijek izgledati moderno i ležerno uz tuniku A’marie modne dizajnerice Anamarije Brkić.

Najljepše trenutke glumica Mirna Medaković Stepinac ove jeseni broji dvostruko. Kako živahne blizanke svakim danom sve više otkrivaju svijet oko sebe, jesenske šetnje i boravak na otvorenom i majci i djevojčicama postali su posebni trenuci povezivanja. Blizankama dodatnu nježnost pružaju pelene Pampers Premium Care, a Mirna zna da će uvijek izgledati moderno i ležerno uz tuniku A’marie modne dizajnerice Anamarije Brkić.

Dizajnerska tunika A’marie čeka sve mlade majke uz kupnju bilo koja tri paketa pelena Pampers Premium Care u trgovinama dm-a od 1. do 30. studenog ili do isteka zaliha. Prilikom kreiranja tunike nit vodilja dizajnerice Anamarije Brkić je bio manjak vremena koje majke mogu posvetiti sebi u prvim mjesecima djetetova života. Tunika je stoga nosiva u bezbroj kombinacija, moderna i udobna, te ju je moguće nositi i u hladnijim i u toplijim danima.

Mirna Medakovic_A'marie_2

„Odjevne kombinacije mojih djevojčica trenutno su mi na prvom mjestu. Odabir pelena je pri tome iznimno važan posebno za duge šetnje koje sve tri obožavamo. Čak i kada je vrijeme hladnije volimo svoju rutinu jer znamo da je njihova koža zaštićena pelenama s pet zvjezdica. A tunika A’marie mi omogućuje da u svakom trenutku i ja izgledam dotjerano i ležerno“,   izjavila je glumica Mirna Medaković Stepinac.

Pelene Pampers Premium Care najnježnije su Pampersove pelene do sada, s pet zvjezdica kada je riječ o zaštiti bebine kože. No, Pampersovi stručnjaci znaju da je za nježnost potrebna i ugodna suhoća zbog čega ove pelene pružaju i do 12 sati suhoće, a imaju i indikator koji pokazuje kada je bebi potrebna promjena pelene. Nove pelene Pampers Premium Care opremljene su i upijajućim kanalima koji ravnomjerno raspoređuju tekućinu. Radi se o tehnologiji koja djeluje poput sustava spojenih posuda koje tekućinu distribuiraju kroz cijelu jezgru pelene, a ne samo na jednom mjestu, što dalje od bebine kože. Sve što beba pritom osjeća su nježnost i suhoća kože. Jesenska avantura uz Pampers Premium Care i A’marie može započeti.

Pročitajte još

S modne piste

Nova A’marie kolekcija za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone…

Dizajn

Ususret sezoni darivanja A'Marie vas već tradicionalno očekuje sa specijaliziranom kolekcijom božićnih poklona kojima ćete razveseliti posebnu osobu u vašem životu.

Obitelj

Što se promijenilo nakon što su postali roditelji na jučerašnjem druženju u Magic Baby-u otkrili su Mirna Medaković Stepinac, Elin Kostelić i Ivan Skorin.

Fashion report

Zora i Kaja osamnaestomjesečne su blizanke popularne glumice Mirne Medaković Stepinac koja je odnedavno njihovo odijevanje prepustila francuskom brendu Orchestra.

Advertisement