Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ukrajinski brand Skinity predstavio inovativno rješenje za njegu kože lica

Skinity osigurava kombinaciju sastojaka za svaki tip kože zahvaljujući algoritmu koji u obzir uzima tip kože i način života te izračunava komponente i koncentracije prilagođene svakoj osobi.

Domaćem tržištu predstavio se inovativni ukrajinski brand Skinity koji nudi personalizirano Beauty Tech rješenje za njegu kože lica. Spajajući modernu tehnologiju i dermatologiju, Skinity osigurava kombinaciju sastojaka za svaki tip kože zahvaljujući algoritmu koji u obzir uzima tip kože i način života te izračunava komponente i koncentracije prilagođene svakoj osobi.

Brand je pokrenula Anna Korzun, mlada 24-godišnja poduzetnica iz Ukrajine koja je nakon ruske invazije utočište pronašla u Hrvatskoj. Anna se školovala na Sveučilištu Boston, a diplomirala je na INSEAD Business School u Francuskoj.

Do ideje za personaliziranu kozmetiku došla sam iz potrebe da prije svega svojoj koži osiguram odgovarajuću njegu. Ne postoji univerzalni recept za sve, a svakako ne za njegu lica, jer je koža svake osobe jedinstvena. Zato smo stvorili prilagođeno rješenje koje nam omogućuje razumijevanje svačije kože i odgovarajuću kombinaciju svih sastojaka koji su joj potrebni da bude zdrava i nahranjena. Prije nekoliko godina u suradnji s ukrajinskom dermatologinjom Alinom Jarmoljuk krenula sam u kombiniranje sastojaka koji će riješiti moje probleme, a onda smo došli do 26 različitih proizvoda koje pokrivaju njegu svih tipova kože od suhe, masne kože, akni i dr.“, istaknula je Anna i dodala kako je potrebno manje od 10 minuta da bi se ispunio test o njezi kože, a rezultati pokazuju koji tip njege osoba treba kroz personalizirane sastojke i individualnu formulu.

Osim u Hrvatskoj, brand je prisutan u Ukrajini, proizvode isporučuju i u Poljsku, a uskoro  kreću s lokalizacijom i prodajom na tržištima Srbije te Bosne i Hercegovine.

Proizvodni pogon u potpunosti smo preselili u Hrvatsku. Svi naši proizvodi su prirodni i sigurni te izrađeni od 90 % organskih sastojaka. U proizvodnji koristimo samo certificirane sastojke i ne testiramo proizvode na životinjama. Ekološka načela poštujemo u svim fazama: od proizvodnje robe do pakiranja, a imamo i sve potrebne certifikate za tržište Europske unije“, pojašnjava Anna.

U Hrvatskoj su započeli i suradnju s poznatim dermatologom i venerologom Bornom Pavičićem koji je istaknuo kako je Skinity brand koji nudi set proizvoda za kompletnu njegu lica, a pozitivni rezultati vidljivi su već nakon nekoliko tjedana korištenja.

Skinity i dalje surađuje s velikim brojem ukrajinskih suradnika, a 10 posto prihoda od svakog prodanog proizvoda šalju u Ukrajinu za pomoć izbjeglicama. Više možete saznati na web stranici skinity.me

Ne propustite

Zanimljivosti

Kako bismo koži nakon sunčanja pružili potpunu njegu, važno je odabrati kreme koje je hidriraju, umiruju i obnavljaju.

Savjeti i preporuke

Usne jedino zato postoje da s nekim podijeliš nešto svoje, pisao je o usnama pjesnik Miroslav Mika Antić.

Beauty report

U tri desetljeća Jane Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka...

Darivanje

Za vas smo istražili što sve trebate znati o pravilnoj upotrebi balzama i maski za kosu nakon ljetnih oštećenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.