Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Ulica snova proslavila osmi rođendan!

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti putem Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instagram profilu mojplaner.

Avon Beauty Boutique postao je veselo mjesto proslave šarenog brenda – Moj Planer!

Prije punih osam godina, Magdalena Bešker plasirala je na hrvatsko tržište dotad neviđeni personalizirani planer jednostavnog naziva Moj planer. Od tadašnjih planera razlikovao se velikim izborom boja te personaliziranom naslovnicom na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele.

Magdalena Bešker, Ulica snova

Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja. Osim dobro poznatoga Mog Planera tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera, Bookmarkeri,  Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti svoje najveće blago – indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku i još štošta poput Sparkly planera koji su dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

 

„Kada sam pokretala posao, prije osam godina, nisam ni slutila da će ga tržište tako dobro prihvatiti. Srce mi je prepuno kada ugledam fotografiju svog proizvoda na nečijem Facebook ili Instagram profilu. Pred nama je godina novih izazova u kojoj ću vas pokušati iznenaditi s nekim novim proizvodima“, skromno kaže Magdalena Bešker.

Svi proizvodi su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a  i ove godine ih možete pronaći na Interliberu koji se održava od 12.11. – 17.11.2019.  na štandu 8e, u paviljonu broj 6 na  Zagrebačkom velesajmu.

 

Zora Bjelousov

Budući da Magdalena zna što jednoj ženi treba, uz brojne prijatelje branda, proslavi su se pridružili, osim Avona, i Aqua Vivae, Matea Nesek parfemi, nazdravilo se uz vina Vinarije Kutjevo te slatke zalogaje Torterie Macaron.

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti putem Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instagram profilu mojplaner.

Planirajte uz Moj Planer i Ulicu snova!

Magdalena Bešker

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu planerom po izboru. (Mala napomena, budući da se Sparkly planeri prodaju u ograničenoj količini, nisu uključeni u naše darivanje.)

Odaberi boju, odaberi natpis… Više pogledaj na njihovim stranicama!

Tvoj Moj Planer te čeka!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #MojPlaner i #UlicaSnova
  • Zapratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Zapratite Instagram @mojplaner i Facebook: Moj Planer by Magdalena Bešker.
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22. studenoga, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica
Paula Dunda

[/box]

Više

Dizajn

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Duh i tijelo

Naša je redakcija odlučila napraviti poklon vama, ženama, za Dan žena.

Zanimljivosti

Magdalena Bešker, kreativna poduzetnica iz Svete Nedelje, u potrazi za savršenim ženskim planerom, došla je na ideju da osmisli vlastiti.

Kućni ljubimci

Magbellis je novi, neodoljivi brend na hrvatskom tržištu posvećen dodacima za vaše najbolje prijatelje – pse! Inspiriran vjernim i nestašnim mješancem Jackyjem, Magbellis proizvodi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.