Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ultimativne retro tenisice Saucony Originals & Legends

Dobre, ‘eye-catching’ tenisice privući će pažnju i podići svaku pa i najobičniju kombinaciju.

Znate kako smo oduvijek govorili da će dobre cipele podići svaku, pa i najjednostavniju kombinaciju? Isto pravilo ove jeseni vrijedi i za tenisice.

Dobre, ‘eye-catching’ tenisice privući će pažnju i podići svaku pa i najobičniju kombinaciju. A kada je o atraktivnim tenisicama riječ, nema do retro modela u novim kombinacijama boja i uzoraka.

Athleisure trend koji je već nekoliko sezona postojan u modnoj industriji učinio je sportsku odjeću ne samo prihvaćenom, već i dobrodošlom u svakodnevnom odijevanju, čime su i tenisice postale ključni komadi svake garderobe. No, tenisice o kojima govorimo ne moraju nužno imati ne znamo kakve performanse (iako su, naravno, dobrodošle), njihovo je prije svega da budu lijepe. I upravo su na tu poziciju lagano doskočile retro tenisice.Varijacije modela u kojima su istrčani Bostonski, ali i brojni drugi, maratoni osamdesetih godina 20. stoljeća danas su okosnica urbane, street style Saucony Originals linije.

Ova klasična retro tenisica simbol je za moderno i udobno, idealna za svakodnevno nošenje i lagana za kombiniranje u casual kombinacijama kao i u nešto formalnijim, uz primjerice ležerno odijelo. I ne manje važno, osim što su izuzetno atraktivne u svojim kobinacijama materijala, boja i uzoraka, ove su tenisice napravljene za nošenje i hodanje što ih čini iznimno udobnima.
Posebna zanimljivost je Saucony Originals Shadow Original Vegan model u kojemu nema baš ničega životinjskog porijekla, jer je izrađena od sintetičke antilop kože, umjetnih vlakana i konoplje, a u proizvodnji se koriste ljepila od umjetnih tvorevina.U Zagrebu je nedavno predstavljena i kolekcija Saucony Originals jesen/zima 2018/19., a uz modele tenisice prvi put je u Hrvatskoj predstavljen brend Legends. Ove neobične čarape proizvode se tehnikom printanja motiva i fotografija koji tematski obuhvaćaju rock glazbu, umjetnost, iznimne sportaše kao i razne svjetski poznate fotografije i prizore.
I dok ćete Saucony Originals pronaći u Shoe Be Do i Shooster trgovinama, legendarne ‘Legendsice’ potražite u zagrebačkom Rockmarku.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.