Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Um – najvrijednije bogatstvo koje posjedujete

Um svakog čovjeka neizmjerno je moćan.

Um svakog čovjeka neizmjerno je moćan. Njegova moć i bogatstvo na raspolaganju vam je u onoj mjeri koliko ga poznajte. Vaše misli, osjećaji i želje, vaši rituali, navike, karijera i odnosi s ljudima, vaša svjesnost proizlazi iz uma. Bogatstvo uma je beskonačno, a kada je otvoren životu vraća radost i uzbuđenje jer svaki trenutak je nova mogućnost.

Otvoren um

Otvoren um istražuje i ekspandira se svakim udisajem, svakim pokretom i svakim iskustvom u kojem sudjelujete. Koliko mogućnosti vidite, koliko ideja realizirate ovisi o tome koliko je otvoren i kvaliteti znanja koje ste tijekom života prikupili. Otvorenim umom uživate u drukčijim pogledima na svijet jer ne osuđujete i ne prosuđujete sviđa li vam se nešto ili ne, je li dobro ili loše što omogućava da sebe vidite i doživite na novi način, a okolnosti ili probleme sagledate iz druge perspektive.

Otvorenim umom ostavljate mogućnost za nova znanja, nove perspektive i znate da uvijek imate još puno toga za otkriti i naučiti. Tako stvarate prostor za osobni napredak, prostor za ekspanziju u svim segmentima života.

Platforma za ljubav

Otvoren um je strpljiv i ima razumijevanja za različitosti i zna da je unikatan jer ne postoji niti jedna osoba na svijetu koja vidi, čuje i živi na vaš način. Ta spoznaja obogaćuje svijet jedinstvenom perspektivom jer kada znate svoju vrijednost tada cijenite i poštujete perspektivu svakog ljudskog bića iako je možda potpuno drugačija od vaše. To je platforma za ljubav.

Sve su ideje jednako vrijedne

Otvorenim umom volite i prihvaćate različitosti jer prihvaćate i volite sebe. Iz njega proizlazi zadovoljstvo i tuga, radost i bol. Sve su to jednako vrijedne i važne emocije kako bi uživali u životu u potpunosti. Prihvaćanjem sebe, svega što mislite, osjećate i želite otvarate se brojnim mogućnostima, idejama i rješenjima. Tada uživate u istraživanju jer se istraživanjem razvijate i prihvaćate ideje koje možda nisu u skladu s onim što znate ali su jednako vrijedne jer su proizašle iz ljudskog uma. Tako postajete otvoreniji i spremniji prihvaćati i realizirati vlastite ideje i koncepte.

Novo znanje omogućava autentičnost

Otvoren um važna je komponenta razumijevanja i zadovoljstva. Kako bi živjeli ispunjen i opušten život potrebno je poznavati i razumjeti svoj um i svoja ponašanja. Rijetko tko svjesno izabire biti nezadovoljan ili nesretan ali često je to primarno stanje postojanja. Kako bi mogli birati svoje osjećaje i situacije u kojima se nalazite prva i najvažnija komponenta je upravo otvoren um koji želi nova znanja. Novo znanje omogućava prepoznavanje kvalitetnih ideja, konstruktivnih tehnika i vještina koje vas oplemenjuju i kojima se otvarate autentičnim iskustvima.

Vaša vizija, vaš je doprinos!

Kada vidite i doživljavate svijet na svoj način dajete jedinstveni potpis svemu što radite. Upravo vaša jedinstvena perspektiva doprinosi i daje dodatnu vrijednost cijelom sustavu i svijetu što uvećava vašu urođenu kreativnost. Vaša vizija, vaš je doprinos! Otvorenim umom realizirate ideje kojima inspirirate sve oko sebe čime uvećavate motivaciju i samopouzdanje. Najveće i najvrjednije bogatstvo, vaš um, uvijek vam je na raspolaganju ako se odlučite upoznati ga i otvoriti se novim načinima pogleda na sebe i život.

„Um je sve. Ono što misliš to postaješ. ” Buddha

Autorica teksta je Ivana Song, stručnjakinja za razvoj osobnih i sistemskih potencijala i osnivačica Mind JuMp programa za razvoj osobnih potencijala. mindjump.co

 

Ne propustite

Duh i tijelo

Nevjerojatna je činjenica da prosječna osoba tijekom samo jednog dana ima oko 70 tisuća misli.

Duh i tijelo

To je odluka i neće doći s više novca, partnerom, boljom ekonomijom ili bilo čim što mislimo da nije ostvareno.

Duh i tijelo

Zamišljajte najbolji mogući ishod, mislite pozitivno, vizualiziraj nešto lijepo i čekaj da se manifestira...

Duh i tijelo

Zabrinutost je instinktivan mehanizam uma želja koji se odnosi na preživljavanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.