Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Umjetno krzno – IT odjevni komad

Hrvatica koja živi u Ženevi pokrenula je brend Fuzz koji proizvodi bunde od umjetnog krzna.

Nošenje bundi od životinjskog krzna većini obožavateljica mode već je neko vrijeme etički neprihvatljivo, a to je u pravom trenutku prepoznala i Nadja Axarlis, Zagrepčanka odrasla u Švicarskoj. Kako nije mogla pronaći idealnu bundu od umjetnog krzna, nakon impresivne karijere u fashion industriji, 2016. godine odlučila je pokrenuti svoj brend naziva Fuzz. Riječ je o bundama i prslucima od umjetnog krzna iza kojih je ideja i želja da budu elegantni i nosivi.

FUZZ_2

Svaki Fuzz odjevni predmet sadrži etiketu koja natpisom „100% Faux Fur“ jasno potvrđuje kako je riječ o proizvodu od 100% umjetnog krzna, a za odvažne koji žele dodatnu razinu personalizacije moguće je naručiti odjeću na kojoj je s vanjske strane sprejem ispisano ‘100% Faux Fur’ ili ‘Je suis faux’. Sve komponente Fuzz odjevnih predmeta, kao i ambalaža u kojima se dostavljaju kupcima proizvedene su u Europi, a šivaju se u Parizu.

Nadja Axarlis

Fuzz kolekcija jesen-zima za 2017./2018. godinu sastoji se od odjevnih predmeta za sve generacije, od dužih preko kraćih bundi pa sve do vesti, od sportskog do elegantnog, dok su među dostupnim bojama tamnocrvena, smeđa, mornarsko plava te krem, crna i siva. Džepovi su baršunasti kako bi osigurali dodatnu toplinu za ruke, a podstava je antistatička. Kvalitetom Fuzz odjevni predmeti imitiraju prirodno krzno životinja kao što su zečevi, lisice ili nerc, no prilikom njihove proizvodnje nije ozlijeđena niti jedna životinjska vrsta.

FUZZ_1

Osnivačica Fuzz branda Nadja Axarlis svoju je karijeru u modnoj industriji počela na poziciji buyera u poznatoj švicarskoj robnoj kući Bongenie Grieder u kojoj je naučila kako prepoznati želje i potrebe modernog kupca odjeće.

Više o njezinom brendu Fuzz možete saznati na https://www.fauxfur.com/, Facebooku i Instagramu, a proizvode je moguće naručiti putem Fuzz web trgovine.

Više

Trendovi

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna.

Fashion report

Španjolski brend s novim komadima plijeni poglede.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.