Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Unesi dašak proljeća u svoj dom

Sve potrebne materijale dobit ćete na radionici, a svoje divne DIY uratke moći ćete ponijeti sa sobom.

Proljeće je u zraku, sve se budi i cvjeta, a bliže nam se i Uskršnji blagdani. Stoga vam je Whisper of Nature pripremio jednu kreativnu i edukativnu radionicu na kojoj ćete naučiti kako izraditi DIY dekoracije inspirirane proljećem i prirodom, a upravo takvi ukrasi će unijeti veselje i energiju proljeća u vaš dom.

Sve potrebne materijale dobit ćete na radionici, a svoje divne DIY uratke moći ćete ponijeti sa sobom. Tako ćete imati sve spremno za dekoriranje na Uskršnji vikend pa ćete moći opušteno uživati u blagdanima sa svojim bližnjima.

 

 

Radionica DIY Uskršnji aranžmani –„Unesi dašak proljeća u svoj dom“ sastoji se od tri djela.

U prvom djelu izrađivat ćete ARANŽMAN u VAZI s vjesnicima proljeća, kao što su vrbine grane popularnog naziva mica mace ili grane breze, a ukrašavat ćemo ga trešnjinim cvjetovima, lepršavim leptirićima ili cvjetićima od perja, sve redom DIY uraci.

U drugom djelu izrađivat ćete VJENČIĆ od grana, idealan ukras ZA BLAGDANSKI STOL i/li blagdanski TANJUR. I ovdje ćete koristiti prirodne materijale kao što je panj drveta, vjenčić od grana, mahovina, slama i ostalo. Tako će vaše ukućane na tanjuru dočekati pisanica s porukom koju ste vi izradili, što će još dodatno uljepšati divno Uskršnje jutro.

Naučit ćete sve o raznim metodama, motivima i trendovima, ukrašavati pisanice, saznat sve o njihovom prirodnom bojenju i trikovima kako da se boja bolje primi. Moći ćete isprobati i metodu ispuhivanja jaja, ako već niste do sada.

Treći dio radionice sastoji se od raznih načina i trikova ukrašavanja doma ili blagdanskog stola kojima ćete lako unijeti veselu proljetnu atmosferu buđenja prirode te zadiviti svoje ukućane.

A da bi ovo kreativno i veselo druženje bilo potpuno, na radionici ćete moći isprobati ukusne napitke prigodne za ovo doba godine te slasne i zdrave zalogaje.

Radionica se održava u subotu 13.4. od 11 do 14 sati na adresi Whisper of Nature-a u Zagrebu.

Više informacija i prijave na radionicu možete potražiti na linku:

https://www.facebook.com/events/396746784449622/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1554374263651721

Više

Istaknuto

Svi smo mi velike i moćne, no negdje smo zaboravili pročitati upute za uporabu tim moćnim snagama unutar sebe pa su ostale skrivene i...

Događanja

Naš je cilj ponuditi jedinstven i cjelovit program u svrhu podizanja razine životne energije, radosti i optimizma kao bazične prevencije stresa, što će biti...

Predstavljamo

I vama se događa da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz?

Događanja

Bliže nam se blagdani i odlasci u goste ili veće kupovine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.