Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Unuka Ružice Vavre šiva remakeove poznatih Zmijica

Kištra by Vavra nova je zagrebačka firma koja bavi se ručnom proizvodnjom igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom i zabavnom.

Sjećate li se velikih plišanih crvenih i zelenih zmijica iz 70-ih i 80-ih? Uz razne čupavce bile su jedne od najpopularnijih Vavra igračaka i imalo ih je gotovo svako kućanstvo – što kao plišance, što na prozorima kao zaštitu od vjetra. Vavra igračke bila je omiljena zagrebačka radnja koja je nažalost, zbog navale jeftine konkurencije ugašena tijekom 90-ih.

Priča je ipak dobila zanimljiv obrat kad je Lea Vavra, tek diplomirana zagrebačka dizajnerica, odlučila otvoriti svoj biznis i baviti se upravo šivanjem igračaka.

Kištra by Vavra nova je zagrebačka firma koja bavi se ručnom proizvodnjom igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom i zabavnom. Predstavnici Kištrinih igračaka su Gumbeki, simpatični modularni plišanci koje dijete dobije u dijelovima od kojih onda samo kreira igračku kako želi spajajući dijelove gumbima.

Uz pametne Gumbeke, Kištra se bavi i šivanjem igračaka po narudžbi pa se tako u njihovom portfoliju mogu naći plišane verzije kućnih ljubimaca naručitelja, raže, pande, kornjače, štakori i ostale životinjice – potrebna vam je dobra ideja, a ekipa iz Kištre odrađuje ostatak.

Novi dodatak veselih plišanaca inspiriran je tradicijom, CEO Kištre – Lea Vavra odlučila je pratiti bakine stope ne samo šivanjem igračaka nego oživljavajući bakine ideje kroz remakeove dobro nam znanih Zmijica.

Ponuda Zmijica je raznovrsna – možete birati između malih i velikih, glatkih, hrapavih, jednobojnih i šarenih. Sve Zmijice možete pogledati na društvenim mrežama Kištre, a ponuda je ograničena, stoga ako želite razveseliti djecu ili roditelje koji su imali Zmijice kao mali, predlažemo da se što prije javite Kištri.

Poklon čitateljicama

[box style=”0″]

Crvena zmijica je vaša!

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #odgovorno
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, tagirati frendice,
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Aleksandra Svetec.

[/box]

Ne propustite

Istaknuto

Mlada zagrebačka dizajnerica Lea Vavra poslije završetka Studija dizajna osnovala je svoju tvrtku u želji za nastavkom obiteljske tradicije proizvodnje igračaka – popularnog dućana...

Dizajn

Najpopularnije igračke po narudžbi su svakako psi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.