Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

Kultura

Upis pretplate za novu kazališnu sezonu

Osigurajte svoje mjesto i gledajte dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama a prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja.

30. rujna na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te putem web stranice www.hnk.hr.

Osigurajte svoje mjesto i gledajte dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama a prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja. Sve rezervacije se čuvaju do 15.rujna te se nakon tog datuma sva preostala pretplatnička mjesta stavljaju u slobodnu prodaju. Cjenik te popis pretplata objavljen je na webu kazališta.

Publiku očekuju i dvije potpuno nove kategorije pretplate. Po prvi put uvodimo pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.

U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije,  koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta.

HNK u Zagrebu
HNK u Zagrebu

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).

Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate

Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 satiSubotom od 10 do 13 sati

KONTAKT

Informacije o pretplati mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

01 4888 412
01 4888 414
01 4888 419

Ili na e-mail: [email protected]

Ne propustite

Kultura

Uplatili ste putovanje, odbrojili s nestrpljenjem dane do polaska i konačno sjeli u bus. Oko vrata ste stavili jastučić za spavanje i namjestili se...

Dobar posao

Željka Barišić Pulig ravnateljica Opere Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, prva je žena u povijesti zagrebačkog HNK na ovoj čelnoj poziciji.

Drama Queen

Počinju predizborna obećanja koja, od stoljeća sedmog, idu pogoditi u srce svakog pravog Hrvata.

Suncokreti na oblacima

Nema mi gore nego kad me u usranom periodu života, a svi ih imamo, netko pita kako sam?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.