Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Upoznaj NOVI Studio Fix

Ikonična 24-satna nadogradiva, ali ipak prozračna mat formula koju poznaješ – od sada je unaprijeđena i izmijenjena s potpuno novim prednostima.

Ikonična 24-satna nadogradiva, ali ipak prozračna mat formula koju poznaješ – od sada je unaprijeđena i izmijenjena s potpuno novim prednostima:

  • NOVI SOFT-MAT FINISH
  • NOVA Pro Fluid Tehnologija™ prilagođava se koži za prirodan izgled i udobno, lagano nošenje.
  • NOVA “GOOD-FOR-SKIN“ FORMULA

Prožet s 87% skincare sastojaka, uključujući ekstrakt šećerne alge koji kontrolira sjaj lica zajedno s ekstraktom crvenih algi i hijaluronskom kiselinom za dubinsku hidrataciju kože.

NOVO PAKIRANJE: Staklena bočica od sada uključuje i pumpicu koja omogućuje olakšano kontroliranje količine proizvoda.

NOVE NIJANSE: Sada sa 71 nijansom napravljenom za sve tonove i teksture kože, Studio Fix Fluid SPF 15 sada je dostupan u najširem rasponu nijansi do sada.

  • 24 sata dugotrajnog pokrivanja
  • SPF 15 za zaštitu od UV zračenja
  • Formula otporna na prijenos, znoj i vlagu
  • Bez ulja, ne uzrokuje akne i ne začepljuje pore

Studio Fix je apsolutni dio moje opreme za crveni tepih”, kaže M·A·C Senior Artist Carly Utting. “Kao umjetnik, moram se osloniti na formule koje djeluju pod jakim osvjetljenjem kako bih svojim klijentima pružila prirodan izgled, a opet spreman za fotografiranje. Do sada nisam pronašla niti jedan drugi tekući puder koji pruža sve što mi je potrebno…a ni pronaći ton kože koji ne mogu uskladiti sa Studio Fixom. Pozdravljamo ovu herojsku formulu!”

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Beauty report

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.