Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Upoznajte Dixice – curice na lančiću kojima možeš mijenjati haljine

U Dixi Artu možete pronaći veseo i unikatan nakit, ručno rađeni nakit, od inoxa, drva, tkanine, epoxy smole, pleksiglasa, točnije svega što ovoj kreativki dođe pod ruku.

Iza imena Dixi Art skrila se Diana Vetma, kako kaže, rodom iz Cavtata. Nakon osnovne i srednje škole došla je studirati na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

„Radila sam u struci 10 godina. Naime, projektirala sam ceste. 2017. godine sam uvidjela da me užurbani način života nimalo ne usrećuje i zbog nedostatka vremena za svoju obitelj, te godine sam dala otkaz. Napustila sam siguran posao i krenula u nešto potpuno novo i neizvjesno. Tako je nastao Dixi Art“, priča Diana, koju smo dodali u naš She4She projekt u kojem dajemo priliku ženama da se predstave našoj publici.

Dixi Art je pokrenut krajem listopada 2019. godine, prvo kao hobi, a s vremenom je prerastao u ozbiljniji posao, a pokretanjem web shopa, dobilo jednu sasvim novu dimenziju.

U Dixi Artu možete pronaći veseo i unikatan nakit, ručno rađeni nakit, od inoxa, drva, tkanine, epoxy smole, pleksiglasa, točnije svega što ovoj kreativki dođe pod ruku. Sav nakit je ručni rad pa je nemoguće napraviti u potpunosti isti proizvod dva puta.

Dixi Art je prvenstveno bio pokrenut zbog Dixice, unikatnog nakit,a ‘curice’ na dužem lančiću od nehrđajućeg čelika, kojoj možete sami mijenjati haljinice i uskladiti je sa svojom odjevnom kombinacijom. Njene haljine mobu biti od filca, kože, drveta, inoxa, pleksiglasa ili smole.

U 2021. proširila je asortiman, i u Dixi Artu se osim Dixice mogu naći i ogrlice i naušnice Krugovi.

„Nadam se da će i Krugovi uspješno naći put i do vas. Najveće zadovoljstvo mi je kad kupcu stigne na vrata nešto iz Dixi Arta, a on se s oduševi tim i uživo, još više nego na slici. Uvijek je kod pokretanja svog biznisa jako teško bez potpore svojih bližnjih. Ja sam je, srećom, od početka imala.“

Više o njima pronađite na https://dixiart.hr/

DAR ČITATELJICAMA

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasna Šemiga-Pintarić

Više

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Duh i tijelo

Ponekad se prijateljstva pretvore u izvor stresa zbog osobe koja nam zapravo nije pravi prijatelj.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Beauty report

Dolaskom ljetnih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.