Upoznajte koprivnički AE design

Ana Edišar-Bebek, vlasnica koprivničkog modnog studija AE design, zaljubila se u taj posao već od malih nogu. Oduvijek je voljela stvarati novitete vlastitim rukama i biti kreativna. Već je u tinejdžerskim godinama znala kojim će se poslom baviti pa je tako završila srednju školu Ivan Seljanec – smjer krojač. Nakon toga se prekvalificirala u smjer odjevnog tehničara na strukovnom i umjetničkom učilištu Zabok i na smjeru modni dizajn na Učilištu Profokus. Tijekom studiranja koristila je svaki slobodni trenutak kako bi se dodatno usavršila i stjecala vrijedna iskustva i poznanstva pa je volontirala na raznim fashion week-ovima u Hrvatskoj.

Prvu samostalnu reviju održala je na Rap festivalu u Koprivnici, a sudjelovala je i na raznim frizerskim showovima s frizerima iz Koprivnice i Varaždina. Vrhunac karijere ostvarila je sudjelovanjem na World Top Modelu Croatia na Korčuli i u Rogoznici dvije godine zaredom gdje su finalistice izbora nosile njene svečane haljine na proglašenju pobjednice. 2019. godine u rujnu svojim je kreacijama sudjelovala na izboru tajnice godine u Esplanadi.

 

 

AE Design u Koprivnici otvorila je 1.listopada 2015. godine, a osim ženske, šiva i mušku te dječju odjeću. Shvaća važnost društvenih mreža i općenito online nastupa pa, osim fizičke trgovine, uspješno posluje i putem webshopa te Facebooka i Instagrama.

Modeli su joj većinom domaće cure koje se savršeno uklapaju s njenim dizajnima – pozitivne, vedre i jednostavne. Sa svakim klijentom brzo ostvari prijateljski odnos i upravo je to razlog zašto joj se svi vraćaju s povjerenjem i veseljem. S obzirom na razvoj i količinu posla, u timu ima još dvije djevojke koje se svojom pristupačnošću i pozitivom izvrsno uklapaju u AE priču.

 

 

Ugodna suradnja, brzi dogovori i kvaliteta izrade ključ su uspjeha ove poduzetnice koja, osim što vodi vlastiti posao, je i majka dvogodišnjem sinu. S obzirom na dugogodišnje iskustvo i dosadašnje uspješno poslovanje, ne sumnjamo kako će u istom uspješnom tonu nastaviti i dalje.

Da ne ostane sve na tekstu, pozivamo vas da pogledate najnovije i najpopularnije uratke iz njene radinosti: Mani suknje, Lexi haljine i pamučne majice s logom #AE design. Ako vas zanima više o ovom brendu, dostupni su na webshopu www.aedesign.hr, Facebooku i Instagramu pa ih zapratite i tako pružite podršku #lokalnom i #handmade brendu.