Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Upoznajte Promise by Jennifer Lopez

Promise utjelovljuje sve za što se danas zalaže, to je bit moćne žene.

Jennifer Lopez jedna je od najmoćnijih poznatih osoba na svijetu s više od 196 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Majka, glumica, zabavljačica, modna ikona i poduzetnica, njezini uspjesi i dalje sijaju iz godine u godinu. “Svi mi dajemo obećanja sebi i jedni drugima, ona su namijenjena da budu zauvijek.” Predstavljamo Promise, novi osnažujući miris Jennifer Lopez.

Promise utjelovljuje sve za što se danas zalaže, to je bit moćne žene. Jennifer nas poziva da damo svoja obećanja, da svaki dan budemo bolji, bez obzira na to što nam stoji na putu. Koje je vaše obećanje? Najnoviji miris Jennifer Lopez je cvjetno-drveni parfem. Promise se otvara svježim i zadivljujućim gornjim notama talijanske mandarine, raskošnih ružičastih bobica i Nashi kruške. Srce se polako otvara otkrivajući nježni cvjetni buket irisa, jasmina Sambaca i orlovih noktiju.

Miris završava snažnom bazom drvenih nota koje su se prekrasno stopile s kristaliziranim jantarom.

  • cvjetno-drveni parfem
  • Gornje note: talijanska mandarina
  • Srce: jasmin Sambac
  • Baza: sandalovina

Možete ga pronaći u dm Edp 30 ml 329,90 kn

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Zanimljivosti

Pametno rješenje je ponijeti omiljeno mini pakiranje svog najdražeg proizvoda.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.