Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Upoznajte Promise by Jennifer Lopez

Promise utjelovljuje sve za što se danas zalaže, to je bit moćne žene.

Jennifer Lopez jedna je od najmoćnijih poznatih osoba na svijetu s više od 196 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Majka, glumica, zabavljačica, modna ikona i poduzetnica, njezini uspjesi i dalje sijaju iz godine u godinu. “Svi mi dajemo obećanja sebi i jedni drugima, ona su namijenjena da budu zauvijek.” Predstavljamo Promise, novi osnažujući miris Jennifer Lopez.

Promise utjelovljuje sve za što se danas zalaže, to je bit moćne žene. Jennifer nas poziva da damo svoja obećanja, da svaki dan budemo bolji, bez obzira na to što nam stoji na putu. Koje je vaše obećanje? Najnoviji miris Jennifer Lopez je cvjetno-drveni parfem. Promise se otvara svježim i zadivljujućim gornjim notama talijanske mandarine, raskošnih ružičastih bobica i Nashi kruške. Srce se polako otvara otkrivajući nježni cvjetni buket irisa, jasmina Sambaca i orlovih noktiju.

Miris završava snažnom bazom drvenih nota koje su se prekrasno stopile s kristaliziranim jantarom.

  • cvjetno-drveni parfem
  • Gornje note: talijanska mandarina
  • Srce: jasmin Sambac
  • Baza: sandalovina

Možete ga pronaći u dm Edp 30 ml 329,90 kn

Više

Darivanje

Snažan ženski lik vodi nas na neizmjerno iskreno putovanje k samoosvještenju i samoprihvaćanju, popraćeno vrsnim primjerima iz filmske i popularne kulture i urešeno britkim humorom.

Seks

Ako mislite da ste u krevetu savršene, pročitajte članak i otkrijte radite li jednu od greški...

Obitelj

Ovaj tjedan voditeljica Lana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila je hrvatsku pjevačicu, voditeljicu i ponosnu majku dvoje sinova Idu Prester.

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.