Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Upoznajte vedru i veselu Martu Ribić i njenu Šigurecu

S otoka Pašmana, iz mjesta Neviđana dolazi nam Marta Ribić, dvadesetčetverogodišnja medicinska sestra, prvostupnica sanitarnog inženjerstva i studentica. I, dodali bismo – poduzetnica.

S otoka Pašmana, iz mjesta Neviđana dolazi nam Marta Ribić, dvadesetčetverogodišnja medicinska sestra, prvostupnica sanitarnog inženjerstva i studentica. I, dodali bismo – poduzetnica.

Projekt she4she ide dalje i priča o malim poduzetnicama se nastavlja!

Njen brend zanimljivog imena Šigureca pokrenut je prije 3 mjeseca. „Ručno radim scrunchie gumice od prirodnih materijala (pamuk, lan tetra) i satenske uvijače za kosu, a ime brendu sam dala pozivajući se na dobru staru dalmatinsku tradiciju. Gumice se mogu kupiti preko instagram stranice “shigureca““, pojašnjava Marta. Za one koji možda ne znaju, šigureca znači sigurnosna kopča, igla sapinjača.

Također, prije dvije godine sam krenula izrađivati lampe od maslinovog drva te vodim stranicu na instagramu “Bade“. Bade je stolarska radionica koja je dugo godina u pogonu, a iza nje stoji moj djed i tata.

No, to nije sve. Marta je aktivna članica Udruzi za održivi razvoj „Bumbak“  i aktivno sudjeluje i pleše u Kulturnom umjetničkom društvu „Nevijana“ Neviđane.

Danas vas Šigureca daruje!

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 13. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Boška Trumbetić-Puhar.

Više

Darivanje

Postoji mnogo načina na koje se ženske hlače za odijelo mogu nositi s tenisicama, a sve ovisi o osobnom stilu i prigodi.

Fashion report

Iako je crna ili bež salonka must have svakog ormara, ovog proljeća dominirat će salonke u bojama poput jake plave, zelene, žute, ružičaste ili...

S modne piste

Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove...

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.