Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Uredite obiteljski dom sa stilom

Većina žena voli uređivati interijer u kojem živi i ostaviti svoj osobni trag vidljiv u njegovom stilu.

Živjeti s obitelji ne znači da morate žrtvovati svoj stil i želju za izražavanjem istog u svrhu stvaranja okruženja koje će biti veselije i prilagođeno za djecu. Većina žena voli uređivati interijer u kojem živi i ostaviti svoj osobni trag vidljiv u njegovom stilu. Možda vam upravo neki od naših savjeta daju ideju na koji način urediti dom, pod uvjetom da pronađete nešto slobodnog vremena. Dok se djeca igraju, a muž gleda važnu utakmicu koristeći bet365 live stream, uzmite stvari u svoje ruke i ostavite dio sebe u svom životnom prostoru.

Prigrlite teksturu i uzorak

Jednostavan način za podići sofisticiranost na višu razinu je kroz teksture i uzorke. Njihov najbolji dio je što često mogu pomoći kod prikrivanja mjesta na kojima je dijete slučajno nešto prolilo, kao i mrlja za koje se više ni ne sjećate odakle su se stvorile. Savršeni primjer je dugovječna presvlaka za fotelju ili kauč čiji uzorak u potpunosti odgovara onome što ste zamislili. Različite boje i teksture mogu u prostor unijeti i iznenađujuću količinu energije.

Odaberite namještaj koji ne otkriva puno

Površine koje puno otkrivaju mogu biti naporne za čišćenje. Stol u dnevnoj sobi sa staklenom površinom možda izgleda odlično u časopisu ili reklami, ali u reali samo čeka da se na njemu ocrtaju otisci malenih rukica i tragovi hrane ili pića. Bolja opcija u ovoj situaciji svakako bi bio stol s drvenom površinom koja ne otkriva toliko, a ujedno je i jednostavnija za čišćenje.

Razmišljajte o prostoru, prostoru i prostoru

Kada imate djecu znate i sami da svakim danom, malo-pomalo, imate sve više i više stvari i igračaka koje se gomilaju te vam uvijek treba dodatnog prostora za njih. Umjesto da kupujete plastične kutije u kojima čete držati sve te igračke, oslobodite prostor u svom domu i nađite rješenja koja će odgovarati vašem stilu. Tko kaže da se igračke ne mogu držati u lijepo dizajniranom ormariću ili stiliziranim košaricama koje sasvim sigurno dodaju osobnost u svaki dom.

Izaberite materijale koji dobro stare

Stol u blagovaonici od punog drveta je idealan za one koji žele zadržati stil i estetiku jer to je jedan od mnogih prirodnih materijala koji odlično izgledaju i nakon dužeg vremenskog perioda. Također, jako je izdržljiv i na razne tipove udaraca kao što su primjerice udarci malenih autića i raznih drugih igračaka. Naravno, kao i svi materijali, tako i ovaj nije neuništiv, ali s vremenom doista postaje dio osobnosti doma i nešto čega se djeca prisjećaju da su imala u svom domu dok su odrastala.

Kompletan obiteljski dom

Na kraju dana, nemojte zaboraviti da bi svaka prostorija trebala biti pristupačna svima i da je riječ prvenstveno o vašem domu, a ne nekom hotelu ili butiku. Budite fleksibilni, kreativni i uredite svoj dom na način koji je prihvatljiv svim osobnostima i eventualnom proširenju obitelji ako je to realna mogućnost u budućnosti. Sreća je da je svatko od nas jedinstven i da nemamo svi isti ukus što nam omogućava da budemo jedinstveni i posebni na svoj način. Za kraj, imajte na umu da je jako važno da se dobro zabavite u čitavom procesu.

 

Više

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.