Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Uredite obiteljski dom sa stilom

Većina žena voli uređivati interijer u kojem živi i ostaviti svoj osobni trag vidljiv u njegovom stilu.

Živjeti s obitelji ne znači da morate žrtvovati svoj stil i želju za izražavanjem istog u svrhu stvaranja okruženja koje će biti veselije i prilagođeno za djecu. Većina žena voli uređivati interijer u kojem živi i ostaviti svoj osobni trag vidljiv u njegovom stilu. Možda vam upravo neki od naših savjeta daju ideju na koji način urediti dom, pod uvjetom da pronađete nešto slobodnog vremena. Dok se djeca igraju, a muž gleda važnu utakmicu koristeći bet365 live stream, uzmite stvari u svoje ruke i ostavite dio sebe u svom životnom prostoru.

Prigrlite teksturu i uzorak

Jednostavan način za podići sofisticiranost na višu razinu je kroz teksture i uzorke. Njihov najbolji dio je što često mogu pomoći kod prikrivanja mjesta na kojima je dijete slučajno nešto prolilo, kao i mrlja za koje se više ni ne sjećate odakle su se stvorile. Savršeni primjer je dugovječna presvlaka za fotelju ili kauč čiji uzorak u potpunosti odgovara onome što ste zamislili. Različite boje i teksture mogu u prostor unijeti i iznenađujuću količinu energije.

Odaberite namještaj koji ne otkriva puno

Površine koje puno otkrivaju mogu biti naporne za čišćenje. Stol u dnevnoj sobi sa staklenom površinom možda izgleda odlično u časopisu ili reklami, ali u reali samo čeka da se na njemu ocrtaju otisci malenih rukica i tragovi hrane ili pića. Bolja opcija u ovoj situaciji svakako bi bio stol s drvenom površinom koja ne otkriva toliko, a ujedno je i jednostavnija za čišćenje.

Razmišljajte o prostoru, prostoru i prostoru

Kada imate djecu znate i sami da svakim danom, malo-pomalo, imate sve više i više stvari i igračaka koje se gomilaju te vam uvijek treba dodatnog prostora za njih. Umjesto da kupujete plastične kutije u kojima čete držati sve te igračke, oslobodite prostor u svom domu i nađite rješenja koja će odgovarati vašem stilu. Tko kaže da se igračke ne mogu držati u lijepo dizajniranom ormariću ili stiliziranim košaricama koje sasvim sigurno dodaju osobnost u svaki dom.

Izaberite materijale koji dobro stare

Stol u blagovaonici od punog drveta je idealan za one koji žele zadržati stil i estetiku jer to je jedan od mnogih prirodnih materijala koji odlično izgledaju i nakon dužeg vremenskog perioda. Također, jako je izdržljiv i na razne tipove udaraca kao što su primjerice udarci malenih autića i raznih drugih igračaka. Naravno, kao i svi materijali, tako i ovaj nije neuništiv, ali s vremenom doista postaje dio osobnosti doma i nešto čega se djeca prisjećaju da su imala u svom domu dok su odrastala.

Kompletan obiteljski dom

Na kraju dana, nemojte zaboraviti da bi svaka prostorija trebala biti pristupačna svima i da je riječ prvenstveno o vašem domu, a ne nekom hotelu ili butiku. Budite fleksibilni, kreativni i uredite svoj dom na način koji je prihvatljiv svim osobnostima i eventualnom proširenju obitelji ako je to realna mogućnost u budućnosti. Sreća je da je svatko od nas jedinstven i da nemamo svi isti ukus što nam omogućava da budemo jedinstveni i posebni na svoj način. Za kraj, imajte na umu da je jako važno da se dobro zabavite u čitavom procesu.

 

Više

Moj dom

Donosimo vam 10 ideja kako opremiti male kupaonice. Neka vam ogledalo postane glavna zvijezda!

Moj dom

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s...

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.