Uskoro dolazi pravi essence sjaj!

Nova essence trendovska kolekcija “choose your power” predstavlja dvije palete za oči & lice kao i dvije highlighter palete i svaka je pravi multitalent.

S novim essence paletama možeš staviti blistave naglaske i čak nadjačati sunce!

Svaka paleta za oči & lice vodi se posebnom temom i sadrži osam sjenila za oči kao i rumenilo ili highlighter koji je savršeno usklađen s nijansama sjenila za oči.

Cool dizajn paleta dodatno plijeni pažnju. Svaka paleta sadrži ogledalo i idealan je suputnik za putovanja.

born awesome paleta za oči & lice

Paleta retro dizajna sadrži naglašene nijanse sjenila za oči u toplim tonovima s mat ili svjetlucavim završetkom koje su kompletirane s rumenilom.
MPC 59,90 kn

too glam to give a damn paleta za oči & lice

Ova paleta osigurava predivan glam stil zahvaljujući svojim snažnim nijansama s metalik i mat efektima. Sadrži zlatni highlighter.
MPC 59,90 kn

ess_too glam to give a damn_Eye and Face Palette

go for the glow highlighter paleta

Tri holografske highlighter nijanse omogućavaju da stvoriš svjetlucavi prisma glow efekt na koži. Dvije verzije paleta – jedna sadrži cool pastelne nijanse a druge nježne brončane. Nijanse se mogu nanositi svaka zasebno, kao i pomiješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože.
MPC 59,90 kn

ess_go for the glow_highlighter paletten 01

ess_go for the glow_highlighter paletten 02

Darujemo jednu arivati too glam to give a damn paletu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite koja bi boja odgovarala vašem karakteru i dodajte #unboxyourpower
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
  • Prijave primamo do 21. rujna, točno u podne.Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

    Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

    Dobitnica Vedrana Majer