Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Uskrsne svijeće kao savršena dekoracija svakog stola

Elfi home je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom ručno rađenih svijeća.

Elfi home je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom ručno rađenih svijeća. Svojim jedinstvenim dizajnom i visokom kvalitetom, njihove svijeće su idealan izbor za one koji žele stvoriti ugodnu atmosferu u svom domu ili pokloniti nešto posebno nekome koga vole.

U izradi svojih svijeća koriste prirodne sastojke, s ljubavlju i strašću za ručnim radom.

Mlada učiteljica, Ena, svjesna da je izabrala vrlo živu i tešku profesiju. Kao jedan od načina opuštanja izabrala je izradu svijeća. Svijeće su vrlo delikatni ukras te prilikom izrade trebaju dosta pažnje i koncentracije. „Nakon strke na poslu drago mi je otići kući i u miru raditi nešto opuštajuće. To je moj način bijega od svakodnevnog posla i strke“, kaže nam Ena.

Kada, kako i zašto baš svijeće? Od čega su izrađene i na što posebno pazite?

Osobno jako volim svijeće. Tu sam ljubav naslijedila od svoje majke koja uvijek ima nekoliko svijeća kod kuće. Istražujući shvatila sam da svijeće koje kupujemo u trgovinama mogu biti loše za zdravlje. Kada sam pronašla sojin vosak, puno kvalitetniju verziju voska, odlučila sam napraviti nekoliko svijeća za svoj dom. Budući da mi se izrada jako svidjela i da me zabavljala počela sam izrađivati svijeće bliskim osoba te na kraju i prodavati.

Naše svijeće izrađene su od kvalitetnog sojinog voska. Kao što sam već spomenula ovaj tip voska zdravija je i bolja verzija voska od parafinskog. Uz to, tijekom pakiranja pazimo da koristimo što više reciklabilnih proizvoda, poput kartonskih kutija, papira za zaštitu i tako dalje.

Upravo detalji u domu prenose priču, unose toplinu i personaliziraju svaku prostoriju. Od kuda ideje za sve ove Vaše prekrasne motive?

Ideje za naše svijeće tražimo kod drugih stranih prodavača te pokušavamo pratiti trendove. Naše svijeće su skulpturalne te izgledaju kao prave male skulpture i ukrasi. Upravo zbog toga pratimo što se klijentima sviđa i gledamo da svijeće budu u stilu i da se uklapaju u svaki dom.

Je li svijeća dobar poklon?

Ako mene i moju mamu pitate svijeća je najbolji poklon! Moji prijatelji znaju da će me svijeća uvijek razveseliti i oduševiti. Danas je jako popularno voditi računa o svom interijeru i ukrasiti ga raznim detaljima. Naše svijeće su upravo jedan od detalja koji svaki dom čini posebnim.

Kako ukrasiti uskršnji stol svijećama?

Vrlo lako! Kada vam dođu obitelj i gosti uz obojena jaja na stol dodajte i pokoju svijeću u obliku jaja i zeca koji izgledaju jako lijepo zajedno. Vjerujem da će se ove dekoracije svidjeti i djeci i odraslima. Uz to, ako idete nekome u goste i tražite sitnicu za domaćina u ovo doba godine svijeća u obliku zeca i jaja jako je lijep znak pažnje koji vjerujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dar čitateljicama, svijeća Iovia

Više o njima pronađite na: elfihome.com i na Instagram profilu elfi_candles


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 7. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Tanja Francetić

Ne propustite

Moj dom

Etro mirisne svijeće i mirisi za dom profinjenih i elegantnih nota stvaraju savršenu mirisnu kulisu ovih blagdana, i onaj divni, cosy osjećaj koje oduvijek...

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Moj dom

Najbolji darovi i najljepša božićna priča i ove godine dolazi iz Durance obitelji.

Moj dom

Božićna zvijezda zaista jest zvijezda među sobnim biljkama koje cvjetaju zimi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.