Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Uvijek i svugdje – SPF

Intense Protect 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite.

Sunce liječi, ali može biti i uzročnih bolesti kože. Ako imalo vodite brigu o sebi i svojoj koži, znate koliko je nužno koristiti kreme sa SPF svaki dan. Zaštitnih krema se obično sjetimo na plažama, no ne smijemo zaboraviti i da je na velikim nadmorskim visinama sunce posebno jako. I ne dajte da vas oblaci zavaraju, kroz njih sunčeve zrake također prolaze.

Dermatološki laboratoriji Avène svjesni su nužnosti zaštite od sunca, ali i specifičnih potreba različitih tipova kože, pa su razvili novu krema za zaštitu od sunca, ultra širokog spektra, koja udovoljava najvišim standardima za njegu kože uz minimalan utjecaj na okoliš. Intense Protect 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite. Po prvi puta, fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka, a sve kako bi se pokrio i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo (HEV Blue Light). Intense Protect 50+ koja koži pruža inovativnu zaštitu od sunca čak i za najosjetljiviju kožu, poput kože trudnica, beba, osoba svjetlije puti. Koristiti je mogu i veliki i mali, a kako sami korisnici u svojim recenzijama kažu, krema je izvrsne teksture, nevidljiva je na koži i hidratantna!

Važno je još jednom napomenuti kako je Intense Protect 50+ krema prilagođena  najekstremnijim uvjetima sunčeve svjetlosti, kao i najosjetljivijim tipovima kože. Hibridna tekstura upija se za svega 3 sekunde, osiguravajući, tijekom 8 sati, intenzivnu hidraciju bez isušivanja. Dolazi u nude nijansi i otporna je na vodu i  znoj.

Intense Protect 50+ pogodan je za novorođenčad od 6 mjeseci, djecu, trudnice, postoperativno zaštita, zaštita svježih ožiljaka i tek napravljenih tetovaža. Sa samo četiri filtra, uz njihovu smanjenu koncentraciju i bez silikona, njegova formula je ekološki prihvatljiva i optimalne je biorazgradivosti. Sadrži netoksične filtere za zaštitu od sunca koji nemaju utjecaja na koralje, fitoplanktone i zooplanktone te poštuju morsku biološku raznolikost.

Neka i buduće generacije uživaju u životu istom radošću kao i mi sada!

Pročitajte još

Beauty report

Sve popularnije, sheet maske zapravo su pristupačni tretmani lice koji pružaju intenzivnu hidrataciju, mekoću te pružaju učinak osvježenog tena u svega desetak minuta.

Beauty report

Važno akne shvatiti ozbiljno i na njihovu pojavu reagirati odlaskom dermatologu, budući da mogu značajno narušiti kvalitetu života uzrokujući nisko samopouzdanje.

Savjeti i preporuke

Omiljeni francuski brandovi laboratorija Pierre Fabre proprepoznatljivi su po odgovornoj zaštiti od sunca, poštivanju oceana i mora, farmaceutskoj preciznosti, prirodnim sastojcima, razvoju biotehnologije i...

Beauty report

Čišćenje lica osnova je svake uspješne njege - ono uklanja prljavštinu i druge štetne tvari koje se tijekom dana 'nakupe' na koži lica, ali...

Advertisement