Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Uz Cleanance Comedomed akne su briga manje

Akne su problem oba spola i jedna su od najčešćih dermatoza, a javljaju se u raznim oblicima uglavnom u razdoblju puberteta. 

Akne su problem oba spola i jedna su od najčešćih dermatoza, a javljaju se u raznim oblicima uglavnom u razdoblju puberteta. U prosjeku se prvi puta javljaju između 13. i 15. godine i obično se povlače nakon 20. godine života, iako u nekim slučajevima mogu potrajati i do 30. godine. Dok na ove, tinejdžerske akne, utječu geni i hormoni, i ponajprije su povezane s prekomjernim lučenjem sebuma, akne kod odraslih mnogo su dublje, bolnije i češće se vraćaju. Nastaju uglavnom zbog  stresa i hormonskih poremećaja, a „meta“ im je čeljust, područje oko usana i brada, a nošenje maski ne pomaže onima koji imaju problema s aknama.

Godine pomnog istraživanja dovele su stručnjake Dermatoloških laboratorija Avène do otkrivanja revolucionarnog djelatnog sastojka koji kombinira jednostavnost i učinkovitost te maksimalnu koncentraciju s vrlo dobrom podnošljivošću, a sve kako bi se pružio učinak u borbi s aknama već nakon sedam dana.

Cleanance Comedomed

Ovaj proizvod će postati vaša osnovna dnevna njega za smanjenje nastanka novih nepravilnosti, regulaciju prekomjernog lučenje sebuma i smanjenje sjaja. Lagane je fluidne teksture bez masnog završetka, brzo se upija te dugotrajno poboljšava kvalitetu vaše kože. Nepravilnosti su značajno smanjene, koža je matirana tijekom dana, a pore su sužene. Cleanance Comedomed je formula s visokom koncentracijom djelatnih tvari, ComedoclastinTM-a, djelatne tvari s patentiranim svojstvima koja regulira prekomjerno lučenje sebuma te Avène termalne izvorske vode koja osigurava umirujući i antiiritacijski učinak.

Može se primjenjivati samostalno ili u kombinaciji s lokalnom terapijom za akne (izuzimajući oralni izotretionin), a pogodan za odrasle i adolescente.

Pročitajte još

Beauty report

95% osoba od 15 do 25 godine ima problema s nepravilnostima na koži. Šanse da se izbjegne ovaj problem su male i svi će...

Beauty report

Važno akne shvatiti ozbiljno i na njihovu pojavu reagirati odlaskom dermatologu, budući da mogu značajno narušiti kvalitetu života uzrokujući nisko samopouzdanje.

Savjeti i preporuke

Ako se susretnete s problemom akni, poželjet ćete najbolji dostupni alat koji će ukloniti mrlje s vašeg lica u trenu, a upravo to je...

Trendovi

Novi Eau Thermale Avène Cleanance Women korektivni serum pomaže smanjiti mrlje, poboljšava teksturu kože i smanjuje pojavu pora.

Advertisement