Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Uz FreeON proizvode povratak u vrtić i školu je jednostavniji

Prvi tjedan vrtića ili škole, u mnogome je osobit, a možda i težak, kako za djecu, tako i za roditelje.

Prvi tjedan vrtića ili škole, u mnogome je osobit, a možda i težak, kako za djecu, tako i za roditelje. Djeca su zbunjena, roditelji zabrinuti zbog neizvjesnosti otvaranja novog poglavlja u djetetovom životu, posebice ako se radi o djeci koja tek kreću u vrtić ili u prvi razred.

S osobitom pažnjom pristupite kupovini autosjedalice jer se radi o opremi koja štiti vaše dijete, a osim sigurnosti mora djetetu pružiti i zadovoljavajuću razinu udobnosti. Kada su udobnost i sigurnost na prvom mjestu – autosjedalica NADO dio je nove generacije dječjih autosjedalica. Funkcija okretanja za 360 ° omogućava vam da okrenete sjedalo u smjeru vožnje ili u suprotnom smjeru, ovisno o dobi i težini vašeg djeteta. Isofix s potpornom nogom pruža potpunu sigurnost i stabilnost, dok mogućnost podešavanja visine naslona za glavu i nagiba sjedala do 142° omogućava djetetu da udobno sjedi i spava. U dječjem sjedalu dijete je pričvršćeno sigurnosnim pojasom u pet točaka. Prekrivač sjedalice može se u potpunosti ukloniti, a sigurnosni pojas pohraniti u prostor sa stražnje strane sjedala.

Autosjedalica Opal iSize, također spada u novu generaciju autosjedalica I-size od 40 do 150 cm s 360° rotacijom sjedala, koja omogućuje jednostavnu promjenu položaja. Svake godine na tržištu je sve više autosjedalica koje imaju mogućnost okretanja u smjeru vožnje kao i vožnje u suprotnom smjeru. Ponovimo, u slučaju nesreće, djeca koja sjede u suprotnom smjeru, imaju manje eventualne zdravstvene posljedice udarca. Uz Opal iSize djeca se mogu voziti u suprotnom smjeru do 105 cm visine uz nagib maksimalno 145°.

Autosjedalica Kalipso I-Size 360° je autosjedalica koju karakterizira moderan dizajn, tehnološka dovršenost i funkcionalnost uporabe. Ima ugrađen sistem 360° i teleskopski Isofix sistem učvršćivanja. Ima podesiv naslon za glavu, sigurnosni pojas u pet točaka i prilagodljiv leđni naslon.

Autosjedalica Rubin I-size I,II,III zahvaljujući CRS dizajnu omogućuje pametno korištenje u skladu s potrebama djece i roditelja. Obuhvaća grupe I, II, III, testirana je u skladu s ECE R129 – iSize standardom i pogodna je za djecu od 76 do 150 cm: skupina I: 76 – 105 cm, skupina II + III: 100 – 150 cm. Autosjedalica grupe  I, II, III, primjerena je za djecu od 9 mjeseci do 12 godina. Postavljena je u smjeru vožnje te prati rast djeteta tijekom odrastanja pružajući ugodnu vožnju.  I autosjedalica Atlas primjerena je za djecu od 0 – 36 kg (grupa 0, I, II, III). Zbog svojih tehničkih karakteristika autosjedalica Atlas može se u potpunosti prilagoditi djetetovoj veličini i u svakom trenutku omogućiti udobnost i sigurnost u vožnji.

Isofix sustav pričvršćivanja u kombinaciji s trećim sidrom (Top Tether) omogućava vrlo lako postavljanje autosjedalice u automobil. Također ju je moguće rotirati za 360° što olakšava pričvršćivanje djeteta i okretanje samog sjedala u smjeru vožnje ili obrnuto ovisno o dobi djeteta.

Kvalitetna i sigurna autosjedalica nije definirana samo općim sigurnosnim standardima, već i malim značajkama koje nam omogućuju da maksimalno zaštitimo dijete, te mu ujedno pružimo potrebnu udobnost i slobodu kretanja.

Dragi roditelji, niste sami! Neka rujan u vrtiću i školi prođe veselo i radosno! FreeON vam u tome može pomoći.

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr

Više

Zanimljivosti

Hranilica pomaže razvoju djetetovim društvenih vještina kao i samostalnog jedenja.

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Obitelj

Moguće da ćete (istovremeno) postati nemajka ili najbolja mama na svijetu kada se dotaknemo rasprava vezanima za odgoj djece.

Obitelj

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.