Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Život u dvoje

Uz ovakvog muškarca nikad nećeš biti sretna

Na sljedećih sedam tipova muškaraca ne treba trošiti dragocjeno vrijeme, jer i one koje su riskirale vjerujući da će se promijeniti, s ovakvim muškarcima su uvijek bile nesretne!

Premda je izbor naizgled veliki, pogotovo ako slušaš prijateljice i ono njihovo “promijeni društvo u kojem se krećeš”,  prava je muka “odvojiti žito od kukolja” i otkriti je li on tvoja nova ljubav. Na sljedećih sedam tipova muškaraca ne treba trošiti dragocjeno vrijeme, jer i one koje su riskirale vjerujući da će se promijeniti, s ovakvim muškarcima su uvijek bile nesretne!

Povrijeđeni

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživio u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je to nešto teži slučaj: on to nije prebolio. Zato nema povjerenja i na rubu ogorčenja. Gotovo je ga je nemoguće promijeniti, a to i nije tvoj zadatak. Sretna veza s takvim muškarcem nije moguća.

Njegova tipična rečenica: “Sve ste vi žene iste!”

Djetinjasti

Djetinjasti tip je naročito naporan, jer konstantno odbija preuzeti odgovornost za svoja djela i svoj život. U vezi s takvim tipom muškarca dobit ćete dvije osobe odjednom: muškarca i dijete. Morat ćete pospremati za njim, paziti na termine i obavljati sve važnije stvari. Možda će to u početku biti nevažno, ali s vremenom to uništava vezu.

Njegova tipična rečenica: “Hoćeš li me podsjetiti da sutra imam zakazano kod doktora?”

Ne želi se vezati

On ima uspješnu karijeru, dobar životni standard i zna što želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi “obavezao”. Riječ “brak” ne postoji u njegovom rječniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali samo za kraće avanture.

Njegova tipična rečenica: “Nazvat ću te!”

Zaljubljen u sebe

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voljeti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno davati mu potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava – to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipulira.

Njegova tipična rečenica: Sve što počinje s: “Ja”.

Igrač

Kod ovog muškarca postoji opasnost da će vam slomiti srce, jer on je pravi majstor preobražaja. Šarmantan je, rječit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je riječ o davanju komplimenata – sve dok ne završite u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana – postane nepouzdan, ne javlja se više i ne pokazuje interes. Problem: već odavno vam je ukrao srce.

Njegova tipična rečenica: “Trenutno nisam spreman za vezu.”

Koristoljubivac

Ovaj tip muškarca naročito je opasan, jer će vam osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novca, lakovjerne su ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorječiv. Zbog toga kod većine relativno brzo postiže uspjeh. Kad jednom upadnete u njegovu zamku, tražit će financijsku pomoć – uvijek s obećanjem da će vam vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi.

Njegova tipična rečenica: “Ako me voliš, pomoći ćeš mi.”

Brbljavac

Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: djeca, vjenčanje, velika putovanja. Problem je sljedeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi izgovore da trenutno nije pravo vrijeme za njih. On nikada neće ispuniti svoja obećanja.

Njegova tipična rečenica: “Bit će već prilike.”

“Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha”

Izvor: Stil

Više

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Horoskop

Tijekom lipnja bit ćemo pod utjecajima mnogih planeta i njihovih kretanja. Retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 3. lipnja!

Drama Queen

Postoji ogroman broj sekti, društava, udruženja, stranki u koja se čovjek ponekad mora, a nekad poželi učlaniti.

Drama Queen

Ne znam što je normalno i gdje su te granice normalnih ponašanja, budući da smo često licemjerni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.