Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Uz ovih 5 koraka do uspješnog zavođenja

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

#1 Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama u trenu.

#2 Smijte se za njega

Muškarce privlače žene koje se čine sretnima i zabavnima. Koketna žena koja se iskreno smije je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smijte. Djelovat ćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte pretjerivati – vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

#3 Zavedite mirisima

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Našpricajte malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite ju u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje.

#4 Tuširanje puno iznenađenja

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo bijelu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorit ćete tuširanje uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči.

#5 Za senzualne dodire

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim štiklama – i ničemu više. A prije senzualnih dodira nanesite na cijelo tijelo mirisno ulje bogova.

Ne propustite

Duh i tijelo

Kako živjeti sretno...

Zanimljivosti

Slavna dama ljubičastih očiju, Elizabeth Taylor, nije samo ostavila neizbrisiv trag u povijesti glume kao prva najplaćenija glumica s najskupljom kolekcijom nakita.

Moj dom

Ovlažiti prostorije je jednostavno. Dovoljno je iskoristiti ono što se u svakom domu nalazi na dohvat ruke.

Horoskop

Pogledajte sami što astrologija govori o zavođenju prema Zodijaku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.