Uzbudljiva zimska kolekcija španjolskog brenda TinyCottons

Omiljeni i najmekši TinyCottons predstavio je novu i odvažnu zimsku kolekciju. TinyCottons  Winter World Tour kolekciju možete pronaći u poznatom multibrend storeu za male ljude s velikim stavom, u Ne.Ne.Ne. shopu u srcu Zagreba, koji je poznat po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene. U njihovu ponudu ulaze brendovi fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla i održive proizvodnje, baš kao što je to i TinyCottons.

Knjige, putovanja, kultura i umjetnost glavna su inspiracija u procesu stvaranja TinyCottons kolekcija. Cilj im je nadahnuti najmlađe da im svaki dan bude još bolji. Svake sezone pričaju drukčiju, inspirativnu i kreativnu priču i šalju snažne poruke svojim kreacijama te svojim jedinstvenim i grafičnim stilom upotpunjenim s vedrim i smiješnim naglaskom.

Winter World Tour kolekcija odvest će vaše najmlađe na jedinstvenu zimsku svjetsku turneju. Inspirirana je svijetom prepunim čuda, divnim ljudima, mjestima i iskustvima, a nadahnut će vas da se sjetite nevjerojatnog osjećaja izlaska iz rutine, neprestanog učenja te uživanja u novim otkrićima i iskustvima, novim mjestima, putovanjima i uživanja u drugim kulturama.

Kolekcija je nastala temeljena na vlastitim uspomenama dizajnerice Brune Barb i njezinim putovanjima i mjestima koja ju nadahnjuju. Tako ćete u Winter World Tour kolekciji vidjeti dio Japana, kušati najbolje poslasice New Yorka, upoznati jednog od najzabavnijih mještana Greenlanda, a imat ćete priliku naučiti nešto važno od njemačkih stanovnika Schwarzwalda.

U novoj kolekciji, TinyCottons koristi 100% pima pamuk kojeg nazivaju i pamukom morskih otoka, koji drži i titulu kralja pamuka. Ručno je ubran, nježno tretiran, a njegova duga vlakna jamče najbolju kvalitetu, svilenkasto mekan dodir i čvrstoću. Vodeći se svojom ekološkom filozofijom, koriste samo reciklirane materijale te vode računa o tome da se njihova odjeća proizvodi u skladu s društveno odgovornim etičkim postupcima.

Nema vremena za gubljenje, zaputite se na ovo nezaboravno putovanje već danas. Originalne nove komade iz TinyCottons kolekcije možete pronaći u multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je ekskluzivno dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.