Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Lifestyle, home. Cute girl in the bed
Lifestyle, home. Cute girl in the bed

Seks

Užitak se množi kad se dijeli

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

One više nisu samo dodatak za samostalnu igru,  već izvrstan način da podignete ljestvicu i preuzmete veću kontrolu nad svojim užitkom s partnerom. S obzirom na to da je dijeljenje ujedno i brižnost kada su u pitanju seks igračke, LELO s ponosom predstavlja najnoviji dodatak najprodavanijem asortimanu TIANI™, TIANI™ DUO!

Produbite svoju vezu kroz užitak, iznutra i izvana

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode s partnerom. Svoju vezu možete ojačati tako što ćete biti prisutni u trenutku i dopustiti sebi da osjetite sve senzacije koje TIANI™ DUO pruža – osjećaje koji dolaze s duboko penetrirajućim unutarnjim i vanjskim vibracijama koje pružaju vrhunsko zadovoljstvo za oba partnera.

Nagrađivani, glatki, oblikovani dizajn upravlja se SenseMotion ™ daljinskim upravljačem što vam omogućuje da pojačate užitak prema vašoj želji. Daljinski upravljač komunicira s TIANI™ DUO samo pokretom, omogućujući vam da se više usredotočite na partnera i dodatno  produbite svoju vezu. SenseMotion™ uključuje dva načina rada koji vam omogućuju pojačavanje vibracija naginjanjem ili pomicanjem daljinskog upravljača u bilo kojem smjeru. Brži pokreti povećavaju intenzitet vibracija zajedno s vašim i partnerovim užitkom.

Mekana i fleksibilna, TIANI™ DUO odgovara širokom rasponu ljudskih tijela, što ju čini prikladnom za svakoga. Napravljena je za istraživače koji su spremni zaroniti u senzualne, strastvene trenutke sa svojim partnerom. TIANI™ DUO se savija kako bi udobno odgovarala svim oblicima tijela, pomažući vam da postignete sinkronizirani skladni orgazam.

TIANI™ DUO, sa svojim dvostrukim motorima, osigurava dodatni užitak za vas i vašeg partnera. Motori nove TIANI™ DUO rade u paru, što rezultira dvostrukim osjećajem iznutra i izvana. Unutarnji, tanji dio vibrira i simulira erogene točke unutar vagine koji sežu sve do penisa tijekom penetracije. Istovremeno, vanjski dio stimulira klitoris za vrhunski užitak, šaljući zavodljive, nježne valove vibracija prema penisu.

TIANI™ DUO karakteristike:

  • Luksuzan dizajn
  • SenseMotion™ način rada – vibracije reagiraju na pomicanje daljinskog upravljača
  • Dva vibrirajuća motora rade u paru pružajući dvostruki osjećaj kako iznutra tako i izvana
  • Osam snažnih postavki vibracija
  • Ultra-glatki vrhunski silikoni
  • Potpuno vodootporan i USB punjiv
  • 1-godišnje jamstvo i 10-godišnje jamstvo kvalitete
  • Dolazi u crnoj i ocean plavoj boji

Više

Seks

Iz muške perspektive može se činiti da bilo što može navesti ženu da iznenada odluči da više ne želi imati seks.

Seks i osjećaji

Bradavice: svi ih imamo, ali unatoč njihovom potencijalu za užitak, bradavice su stoljećima predmet kontroverzi.

Obitelj

Udomiteljstvo, kao specifičan oblik privremene izvaninstitucionalne skrbi, pruža djetetu mogućnost rasta i razvoja u okružju prihvaćenosti i podrške

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.