Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Uzmite užitak u svoje ruke

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka – igračke upravljane aplikacijom.

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka – igračke upravljane aplikacijom. Umjesto da slijedi ostale, LELO je otišao i korak dalje maksimalno iskorištavajući svoj najnoviji dodatak – LELO IDA™ Wave.

LELO IDA™ Wave prvenstveno je igračka za žene koje uzimaju užitak u svoje ruke i uživaju u snažnoj seksualnoj stimulaciji s ciljem postizanja orgazma. Ovo je uređaj za znatiželjne žene koje vole istraživati ​​svoje tijelo, a s njim će otkriti stimulaciju G-točke i orgazam nakon kojeg će biti u sedmom nebu. Ovo je uređaj za žene uzbuđene zbog orgazma kakav nikada prije nisu doživjele, koje same isprobavaju nove stvari, znajući da će to poboljšati njihovo iskustvo s partnerom.

Različit od drugih sličnih proizvoda

Dizajn IDA™ Wave pruža stimulaciju klitorisa bez upotrebe ruku uz WaveMotion 2.0 tehnologiju za stimulaciju G-točke i  orgazam kojeg ćete htjeti zadržati samo za sebe.

Idealna kombinacija jedinstvene LELO Wavemotion™ tehnologije za unutarnju stimulaciju istovremeno pruža nježne i precizne vibracije za klitoris. Razvijena za LELO igračke, ova tehnologija pruža ugodne vibracije koje se kreću poput suptilnih valova. IDA™ Wave inspirirana je milovanjem prstiju ljubavnika gdje se oblikovani vrh vibratora uvlači kao nijedan drugi vibrator, s lakoćom dosežući vašu G-točku. Dok se penetrativni dio pomiče gore-dolje, moćni stimulator klitorisa stvara mješoviti orgazam koji vas ispunjava užitkom, što IDA™ Wave čini najboljim izborom i za početnike i za one malo iskusnije.

Fleksibilan dizajn napravljen kako bi savršeno pristajao, i omogućuje vam da se prepustite vibrirajućem tijelu s WaveMotion™ tehnologijom za tako prirodno iskustvo da će užitak postati sastavni dio vašeg seksualnog zdravlja.

IDA™ Wave, naš najnoviji dvostruki vibrator povezan s aplikacijom, simbolizira užitak koji nikad ne razočara, savršen za seksualno buđenje pod vašim uvjetima. Neka IDA™ Wave pokrene svaki izvor vašeg užitka s dva snažna motora koji neumorno rade kako bi stimulirali klitoris i G-točku. Krenite polako, povežite uređaj s aplikacijom da istražite više načina vibracija i prepustite se nadograđenom dizajnu koji odgovara svim oblicima i veličinama za savršeno pristajanje. Također, možete se igrati sa svojim partnerom i uživati ​​u prvoklasnoj stimulaciji bez upotrebe ruku.

Ukratko o IDA™ Wave:

  • Poveziva s aplikacijom. Povežite i upravljajte svojim uređajem putem Bluetootha za produženi užitak.
  • WaveMotion™ tehnologija. Rotirajući pokreti masaže poput prsta izvor su dubokog užitka G-točke.
  • Dvostruka unutarnja i vanjska stimulacija.
  • U potpunosti redizajnirana kako bi najbolje pristajala ženskoj anatomiji.
  • Vodootporna i izrađena od izuzetno mekanog silikona.
  • Dolazi u crnoj i koraljno crvenoj boji.

Više

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Seks

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života.

Seks

Kako postići dobar seks ako nemate niti malo emocija?

Život u dvoje

Volite svog partnera/partnericu, volite život koji vodite, a ipak tragate za svojom bivšem ljubavi po bespućima interneta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.