Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Valentinovo je povod za romantični wellness i spa za dvoje

Napetost je ono sto mislite da trebate biti. Opuštenost je ono što jeste.

S Valentinovim odmah iza ugla, romantičari se počinju pitati istu stvar: kako mogu ovo Valentinovo učiniti posebnim? Naravno, tu je tradicionalna večera sa svijećama i tipični čokoladni pokloni – ali ponekad ćete možda poželjeti biti malo kreativniji i odbaciti uobičajenu „večeru i čokoladu“.

Srećom, postoje ponude u koje su uvršteni najbolji tretmani koji su idealni povodom Valentinova, tako da se vi i vaša odabranica ili odabranik ne morate brinuti o romantičnom ugođaju. Pjenušac, masaža, sauna i jacuzzi dizajnirani samo za dvoje. Tko ne bi želio istinski jedinstveno opuštajuće iskustvo kojega ćete se oboje sjećati do sljedećeg romantičnog izleta?

Dakle, umjesto da se stresirate nad V-danom jednostavno odaberite opuštajući tretman s našeg popisa i prepustite se:

TIME FOR BREAK Pjenušac • Stress relief masaža za dvoje (3o min) • Spa zona za dvoje (do 6o min) Redovna cijena: 76o,oo kn – Cijena paketa za dvoje: 35o,oo kn

COUPLES RETREAT Pjenušac • Za jednu osobu Relax masaža (5o min) • Za drugu osobu Deep T masaža (5o min) • Spa zona za dvoje (do 6o min) Redovna cijena: 97o,oo kn – Cijena paketa za dvoje: 6oo,oo kn

ROMANTIC GETAWAY Pjenušac • THÉMAÉ EAST WEST masaža za dvoje (5o min) • Spa zona za dvoje (do 12o min) • Vrhunsko pjenušavo vino Redovna cijena: 1.15o,oo kn – Cijena paketa za dvoje: 69o,oo kn

Tretmani su na adresama: Hotel Aristos u Novom Zagrebu (01 6695 900) te Medora Auri Family Beach Resort u Podgori (021 602 150).

Predlažemo da zatražite masažu organskim VOYA Angelicus Serratus uljem.

VOYA Angelicus Serratus je prvo luksuzno ulje za tijelo na bazi morskih algi. Ovo izrazito mirisno i hidratizirajuće ulje predstavlja prepoznatljive VOYA note citrusa i mora. Obogaćeno antioksidativnim šipkom, koji usporava znakove starenja i noćurkom, koja poboljšava strukturu stanica i elastičnost kože. Pomaže i u borbi s pojavom celulita. Ulje se brzo upija, a koža ostaje podatna i luksuzno glatka.

Za sve savjete na raspolaganju vam stoji mr.ph.Seka Zebić.

 

Napetost je ono sto mislite da trebate biti. Opuštenost je ono što jeste.

kineska narodna poslovica

 

Opustite se, recite : Da Ljepoti!

Više

Duh i tijelo

Pružite svome tijelu sve ono što mu treba kako bi bezbrižno izguralo nadolazeću hladnu zimu.

Putovanja

Nemaju svi taj luksuz da mogu spakirati kofere i uzeti godišnji odmor, no već i kratki bijeg može vas resetirati i učiniti razliku.

Istaknuto

Uz nekoliko sitnih promjena, vaša kupaonica postat će vam omiljeno mjesto na svijetu

Putovanja

Jedinstvene boje, miris lišća, prekrasna priroda... Spojite okuse, mirise i boje jeseni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.