Valentinovo u znaku užitka i relaksacije

Ljubav budi razigranost, mladolikost i opuštenost, a pritom nas i ispunjava životnom energijom. U mjesecu zaljubljenih, u Termama Olimia, najprestižnijem SPA mjestu u Sloveniji, kreirali su poseban romantični i opuštajući paket, kojem je cilj odvratiti naše misli od svakodnevne rutine. Nježni užici za tijelo i um stvorit će relaksirajuće trenutke, probuditi ljubav i strast, te doprinijeti pozitivnoj energiji i stvoriti posebnu ljepotu trenutaka u dvoje.

Doživljaj kupanja i saunanja u Termama Olimia je doista nešto posebno, a s obzirom na izreku da ljubav ide kroz želudac, poseban naglasak za idealan provod za Valentinovo stavljen je na romantičan paket „Čokolada i vino“, koji će zapaliti iskricu ljubavi i strasti uz gastronomsku harmoniju okusa.

TermeOlimia_WellnessOrhideliafinnishsauna

Paket „Čokolada i vino“ uključuje čokoladno-vinsku dobrodošlica uz Olimske praline, voće preliveno slasnom čokoladom i boca pjenušavog vina, romantično ozračje Wellness hotela Sotelia****s uz poruke dobrodošlice za vaše dvodnevno opuštanje u sobi koja miriše na čokoladu, bogat vitalni doručak koji će osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske bajke i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaša nepca, te nezaboravne SPA rituale za nju i njega, koji objedinjuju anti-stres masažu leđa, vrata i ramena s uljem sjemenki grožđa, čišćenje lica, te hranjivu i mirisnu masku i masažu stopala.

U Wellnessu Orhidelia, koji već šestu godinu za redom nosi titulu najboljeg wellnessa u Sloveniji, zaljubljene očekuje opuštanje tijela i užitak za sva osjetila – nezaboravan svijet sauna, mirisna aromatična ulja, ugodna glazba, vrhunskie masaže i intimna atmosfera.

Opuštenost, radost i osmijeh ključ su za sreću.  Neka Valentinovo bude prilika da podijelite ljubav ispunjeni novom životnom energijom, iznenadite partnera i odvedite ga u svijet užitaka i relaksacije.

Više informacija potražite na www.terme-olimia.com.

OSVOJI CJELODNEVNE ULAZNICE

Drage naše, osvojite 2 x 2 cjelodnevne ulaznice za kupanje i saunu u Wellnessu Orhidelia.

  1. pošaljite svoje podatke na [email protected] pod naslovom WELLNESS
  2. odgovorite nam zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu
  3. stisni like na Facebook objavu

Prijave primamo do 7.veljače, točno u podne.

DOBITNICI:  Iva Ribić i Matija Šlat!