Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Vanja Halilović i Antonija Stupar Jurkin blistaju u novoj kampanji Martine Ješe

Fotografije kampanje potpisuje Šime Eškinja, jedinstveni make-up osmislila je vizažistica Sanja Agić, a frizure tim frizerskog salona “Franić”.

Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica Martine Ješe i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove.

Haljine su prepoznatljive po vrhunskom kroju i istančanoj modnoj estetici, dizajnerica je i ovog puta naglasila igru krojeva i još jednom pokazala svoje umijeće u izradi odjevnih  kreacija koje su sve, samo ne svakidašnje.

„Na snimanju je bilo odlično, s Martinom i Vanjom družim se i privatno, pa jebilo i zabavno i opušteno. Njene kreacije su prelijepe, jedinstvene, ženstvene i elegantne, tako da smo uživale snimajući ih“, izjavila je Antonija.

„Vizija snažne i neovisne Cataleya žene koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih, bez obzira na mišljenje okoline, bila je inspiracija i vodilja nove kolekcije koju je briljantni Šime Eškinja zaokružio i realizirao na svoj jedinstven način. Nastala je snažna i sjajna modna priča koja vas nikako ne može ostaviti ravnodušnima“, izjavila je dizajnerica.

Kolekcija je snimljena u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima.

Fotografije kampanje potpisuje Šime Eškinja, jedinstveni make-up osmislila je vizažistica Sanja Agić, a frizure tim frizerskog salona “Franić”.

Ne propustite

S modne piste

Modni brend Cataleya, dizajnerice Martine Ješe, nazvan po kolumbijskoj orhideji, već godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine koje će svaka žena poželjeti...

Fashion report

ve sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.