Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Vaš omiljeni ruksak sada dolazi točno onakav kakvog ga želite!

Od 18. listopada 2021. biti će dostupna web platforma na kojoj ćete moći sami odabrati kako će izgledati vaš Kånken.

Od 18. listopada 2021. biti će dostupna web platforma na kojoj ćete moći sami odabrati kako će izgledati vaš Kånken.

Puno je godina prošlo otkako je Kånken prvi put izrađen za švedske učenike te je postao dio kućanstava diljem svijeta. Danas ga nose ljudi svih dobi, u najrazličitijim okruženjima. Ipak, ono što ga razlikuje od ostalih ruksaka je nepromjenjivi, svevremenski dizajn koji nikada nije izašao iz mode. Tvrdoglavo se odupire prolaznim trendovima i stilovima, čvrsto se držeći svog prepoznatljivog izgleda. Umjesto da se vizualno mijenja, Kånken teži biti izdržljiv, funkcionalan i koristan – jednostavan za korištenje!

Danas je Kånken dostupan u više boja, veličina i modela nego ikada prije te je kao takav postao osobni suputnik u svakodnevnim životima ljudi, koji u njemu nose gotovo sve – od velikih nacrta za budućnost, do najsitnijih potrepština koje nam obogaćuju svakodnevicu. Mnogi ga kreativno personaliziraju naljepnicama, bedževima, zakrpama pa čak i izvezenim dijelovima, što se vidi na brojnim fotografijama pomoću kojih zadovoljni korisnici svoju kreativnost dijele sa svijetom.

Više od 100 bilijuna kombinacija

Fjällräven lansira novu platformu kako bi obožavateljima Kånkena pružio priliku da budu kreativni i personaliziraju svoj vlastiti Kånken te na taj način izraze svoju živopisnu osobnost, usklade ga s omiljenom jaknom ili jednostavno improviziraju i dobiju jedinstveni ruksak. Uz izbor od 14 boja i 15 prilagodljivih dijelova, platforma omogućuje više od 100 bilijuna kombinacija što znači da je gotovo nemoguće da sretnete nekoga tko ima isti Kånken kao vi. Kreativnost je osobna stvar i Kånken Me će biti jedinstven kao i njegov vlasnik. Pomoću poveznice koja će se moći podijeliti, jedinstveni ćete ruksak moći stvarati zajedno s prijateljima.

”Proizvodom Kånken Me želimo proslaviti svu kreativnost globalne zajednice služeći se Kånkenom kao podlogom za samoizražavanje”, kaže Henrik Andersson, globalni kreativni direktor u Fjällrävenu.

Kånken Me bit će dostupan na stranici www.fjallraven.com za europsko i sjevernoameričko tržište od 18. listopada 2021. Količina ruksaka koji će biti dostupni za prilagodbu ograničena je na 1000 komada (500 Europa / 500 Sjeverna Amerika). Budite u tijeku jer Fjällräven ima još puno uzbudljivih planova za Kånken Me.

Ne propustite

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Zvijezde Lei Lou proljeća, sada je već jasno, bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, ali i proljetna odijela koja donose jednu sasvim...

Zdravstveni karton

Dolazi vrijeme za uživanje u sunčanim danima i šetnji, ali dosadni žuljevi mogu biti prava smetnja.

Fashion report

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2024. podsjeća nas na najbolje trendove s bezvremenskim modelima koji će biti hit ove sezone, s modernim kombinacijama koje već...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.