Vaše želje – magična zapovijed!

Ako još niste odlučili čime darivati vaše najmilije, možda se rješenje krije upravo u magičnim knjigama Magical Book Lab-a. Na raspolaganju je izrada svih tematika, tako da je samo vaša mašta granica. S ovih čarobnih polica možete uzeti knjigu koja opisuje vašu ljubavnu priču, prijateljstvo ili iznenaditi baku i djeda kompilacijom fotografija od unučadi.

Vrijedni čarobnjaci Magical Book Lab-a poslušat će vaše želje za izradu dizajna te uz fotografije uključiti i posvete, pjesme ili željene citate. Osim knjiga s unosom fotografija, velik interes imaju i one s ilustracijama koje pričaju vaše ljubavne priče kroz knjige.

23674806_1134379390032197_1330412242356750123_o

Knjigu zatim okrunite predivnim sjajnim koricama tvrdog uveza i personalizirajte ih po želji, a Magical Book Lab vam poklanja apliciranje ispupčenog 3D printa na koricama knjiga za sve narudžbe ostvarene do 15.12.2017.

Sjajno, zar ne? Neka božićni pokloni ove godine budu zaista savršeni.

Magical Book Lab daruje jedan Božićni bookŠto trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #MagicalBookLab
  • Ne budite lažno skromni – prošerajte objavicu.

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Emina Horvat.