Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Vaše želje – magična zapovijed!

Ako još niste odlučili čime darivati vaše najmilije, možda se rješenje krije upravo u magičnim knjigama Magical Book Lab-a

Ako još niste odlučili čime darivati vaše najmilije, možda se rješenje krije upravo u magičnim knjigama Magical Book Lab-a. Na raspolaganju je izrada svih tematika, tako da je samo vaša mašta granica. S ovih čarobnih polica možete uzeti knjigu koja opisuje vašu ljubavnu priču, prijateljstvo ili iznenaditi baku i djeda kompilacijom fotografija od unučadi.

Vrijedni čarobnjaci Magical Book Lab-a poslušat će vaše želje za izradu dizajna te uz fotografije uključiti i posvete, pjesme ili željene citate. Osim knjiga s unosom fotografija, velik interes imaju i one s ilustracijama koje pričaju vaše ljubavne priče kroz knjige.

23674806_1134379390032197_1330412242356750123_o

Knjigu zatim okrunite predivnim sjajnim koricama tvrdog uveza i personalizirajte ih po želji, a Magical Book Lab vam poklanja apliciranje ispupčenog 3D printa na koricama knjiga za sve narudžbe ostvarene do 15.12.2017.

Sjajno, zar ne? Neka božićni pokloni ove godine budu zaista savršeni.

[box style=”0″]

Magical Book Lab daruje jedan Božićni bookŠto trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #MagicalBookLab
  • Ne budite lažno skromni – prošerajte objavicu.

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Emina Horvat.

[/box]

Ne propustite

Dizajn

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“.

Zanimljivosti

Blagdani su pred vratima, a vi još nemate ideje za poklone?

Dizajn

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije.

Dizajn

U njegovoj kreaciji sudjeluju čarobnjaci iz Magical Book Laba čije je velika želja pomoći vam u širenju sreće, radosti i ljubavi. Jer poklon koji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.