Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Večeras je premijera nove HBO serije „Netko negdje“

Inspiriran životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, „Netko negdje“ prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori da se uklopi u kalup rodnog grada.

Nova HBO humoristična serija „Netko negdje“ (Somebody Somewhere) premijerno će biti prikazana večeras, 17. siječnja na HBO GO-u, a prva epizoda će biti prikazana i na HBO kanalu u 21.30h.

Unatoč prostranim ravnicama i beskrajnim prerijama, Kanzas se može činiti ograničavajućim za nekoga poput Sam Miller. Inspiriran životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, „Netko negdje“ prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori da se uklopi u kalup rodnog grada.

Dok se bori s gubitkom i prihvaćanjem, pjevanje je Samin spas i vodi je na putovanje na kojem će otkriti sebe i zajednicu autsajdera koji se ne uklapaju, ali ne odustaju, pokazujući da je moguće pronaći svoje ljude i glas. Bilo gdje. Negdje.

U seriji glume Jeff Hiller u ulozi Joela, čiji su snovi o vjeri, obitelji i vrhunskim kuhinjskim aparatima raskomadani u spirali radosti, srama, glazbe i stresnih osipa nakon što se sprijateljio sa Sam.

Mary Catherine Garrison je u ulozi Tricie Miller, Samine ogorčene i otrcane sestre koja je iscrpljena pokušavajući ispuniti očekivanja rodnog grada. Danny McCarthy je Rick, Samin neupadljivi šogor, čija tajna pokreće njezinu i Joelovu maštu brzo poput tornada u Kansasu otkrivajući pritom istinu.

Mike Hagerty glumi obiteljskog patrijarha Eda Millera, stoičkog farmera iz Kansasa koji vjeruje da ako samo spustiš glavu i naporno radiš… požnjet ćeš ono što posiješ. S vremenom saznaje da ignoriranje problema dovodi da postaju još većima. Ostatak glumačke ekipe čine Murray Hill, Jon Hudson Odom, Heidi Johanningmeier i Jane Brody.

Sukreatori i izvršni producenti su Hannah Bos i Paul Thureen („Gdje ima dima…“).

Uz glavnu ulogu, Bridget Everett potpisuje i izvršnu produkciju serije. Ostali izvršni producenti su Carolyn Strauss za Mighty Mint, Jay Duplass, Mark Duplass i Mel Eslyn za Duplass Brothers Productions, Patricia Breen i Tyler Romary.

Scenaristi su Hannah Bos, Paul Thureen i Patricia Breen, a režiseri Jay Duplass i Robert Cohen.

Ne propustite

Zanimljivosti

Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutarnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima obiteljskog života.

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Zanimljivosti

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima...

Zanimljivosti

Uoči premijere serije Jadnici, imali smo priliku razgovarati s glavnim junacima priče

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.